TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Saulius Prūsaitis – apie tai, kas yra tikrieji draugai: „Kai tyli ir nuo to nebloga“

Laidos „Gero vakaro šou“ studijoje svečiavosi nuolat gera nuotaika spinduliuojantis garsus kompozitorius, atlikėjas, „X faktorius“ teisėjas – Saulius Prūsaitis. Svečias laidoje pasakojo smagius nuotykius iš koncertų, atskleidė savo sugebėjimus meistrauti bei kas, jo nuomone, yra tikrieji draugai.
Saulius Prūsaitis, Saulius Urbonavičius-Samas
Saulius Prūsaitis, Saulius Urbonavičius-Samas / Justino Auškelio/Fotodiena nuotr.

Pokalbis su Sauliumi buvo labai įdomus ir įvairiapusis – nuo koncertų ir gerbėjų iki meistrystės, Porsche ir to, kas yra tikri draugai.

Bene kiekvieno atlikėjo svajonė – pajusti šuolį į minią, kai tave pagauna ištikimiausių gerbėjų rankos. Tad Laidos vedėjas Justinas Jankevičius paklausė Sauliaus, ar nėra tekę patirti šio jausmo?

Saulius pasidalino labai juokinga istorija apie tai, kaip festivalio metu su grupe buvo šiek tiek „įsilinksminę“ ir nuo šuolio į minią skyrė tik vienas žingsnis: „Aš pamenu, tai buvo vienas iš festivalių, nušokau nuo scenos, užlipau ant tvoros ir staiga aš suprantu, kad krisiu į minią, tačiau atsitiko pats durniausias dalykas, aš nežinau, ar tai Dievas, ar apsaugos firma, ar tai du viename, bet prieš krisdamas supratau, kad mane kažkas laiko už kojos ir neleidžia nukristi, tai likau pakibęs“, – pasakodamas Saulius prajuokino net vedėjus.

TV3 nuotr./Saulius Prūsaitis laidoje „Gero vakaro šou“
TV3 nuotr./Saulius Prūsaitis laidoje „Gero vakaro šou“
TV3 nuotr./Saulius Prūsaitis laidoje „Gero vakaro šou“
TV3 nuotr./Saulius Prūsaitis laidoje „Gero vakaro šou“

Pokalbio metu netikėtai išaiškėjo, kad Saulius toli gražu ne vien tik muzikai turi gabumų. Jis nustebino papasakojęs apie savo meistravimo gebėjimus.

„Paauglystėje man yra tekę dirbti Anglijoje, aš keturis metus turėjau profesionalaus dažymo, iš to valgiau duoną. Ir tikrai dėl to nesigailiu. Ir dabar, jeigu reikia remontuoti kažką ar atsinaujinti – aš su malonumu paimu teptuką į rankas“, – pasakojo Saulius.

Saulius prisipažino, kad nors ir turi neblogų meistrystės įgūdžių, vis tik yra sričių, prie kurių net nesiliečia, tai – elektros darbai ir mašinų remontas. „Dvejus metus restauravau 1976-ųjų metų Porsche, na, ne pats dariau, bet ieškojau detalių ir siunčiau iš viso pasaulio. Tai tik šiais metais baigiau. Svarbu vis tik suprasti, ko pats negali daryt“, – juokavo atlikėjas.

TV3 nuotr./Saulius Prūsaitis laidoje „Gero vakaro šou“
TV3 nuotr./Saulius Prūsaitis laidoje „Gero vakaro šou“

Taip pat laidoje svečias atvirai kalbėjo apie tai, kas jam yra tikrieji draugai. „Aš supratau kas yra mano tikri draugai, aš supratau tokį momentą gyvenime, kuris parodo, kada esu su draugu. Tai, kai tyli ir nuo to nebloga“, – savo išmintimi apie tikruosius draugus dalinosi S.Prūsaitis.

Dar daugiau smagių pokalbių ir žaidimų su Sauliumi Prūsaičiu, žiūrėkite šiandien 19.30 val. „Gero vakaro šou“ laidoje per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius