-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Scenos žvaigždės – apie persirengimus prie lavoninės, persekiojančius gerbėjus ir piktybiškus kolegas

Scenoje dirbančių ir publiką linksminančių žmonių gyvenimas be galo įdomus ir spalvingas. Dėmesys, aplodismentai, gerbėjų laiškai, pramogos ir solidūs honorarai – taip pagalvoja ne vienas. Tačiau yra ir kita medalio pusė, fortūna šypsosi ne visiems vienodai. Scenos žvaigždės neslepia, kad po blizgančiu popierėliu slepiasi ne tokia graži realybė: tenka persirengti tualete, šiltnamyje ar net šarvojimo salėje šalia lavoninės, o įkyrūs ir gašlūs gerbėjai gali imtis netgi persekiojimo.
Ineta Puzaraitė-Žvagulienė, Irūna Čepononienė, Sandra Žutautienė
Ineta Puzaraitė-Žvagulienė, Irūna Čepononienė, Sandra Žutautienė / LNK nuotr.

LNK laidos „Bučiuoju. Rūta“ filmavimo komanda apsilankė Panevėžyje, kuriame koncertą surengė dainininkai emigrantai Jolanta ir Mantas Vygantas. Dar prieš prasidedant šou žurnalistai kalbino Jolantą užkulisiuose, kuriuose dainininkai įprastai ruošiasi.

Tiesa, jokių stilistų, vizažistų ir aksomu išmušto persirengimo kambario čia nebuvo. Prieblandoje, rūsyje Mantas pats maskavo kiekvieną odos nelygumą, o Jolanta prie mažo kilnojamo veidrodėlio dažėsi akis ir lūpas.

„Mes pripratę, dažnai tenka rengtis tiesiog automobilyje, pasidažyti išmokau pati. Kartais pavydu žiūrint į pačias garsiausias dainininkes – jas išpuošia, išdažo, suruošia. O mes viską darome patys“ , – LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“ kalbėjo Jolanta.

Studijoje svečiavosi legendinė grupė „Mokinukės“. Kovo 9 d. jos surengs vienintelį sugrįžimo koncertą ir jau intensyviai jam ruošiasi. Tiesa, merginos prisiminė ir šlovės laikus, kuomet buvo paauglės.

„Dėl to, kad buvome scenoje, praleidome daugybę įprastų žmonėms dalykų. Nebuvome draugų gimtadieniuose, giminaičių vestuvėse ar laidotuvėse, nematėm normalių paaugliškų vakarėlių“, – apie tai, ką dėl šlovės paaukojo, kalbėjo merginos.

„Mokinukės“ atskleidė ir kaip tekdavo susidurti su dažniausiai vyresniais ir gašliais gerbėjais. „Buvo atvejis, kai vienas vyriškis siūlė mus visas pasiimti į kruizą. Kokie jo tikslai buvo, manau, daugelis supranta“, – pasakojo Irūna.

LNK nuotr./Irūna Puzaraitė-Čepononienė
LNK nuotr./Irūna Puzaraitė-Čepononienė

Jos sesuo Ineta prisiminė turėjusi gąsdinantį gerbėją, taip pat vyresnį vyrą, kurios nuolatos skambinėdavo, sekiodavo ir slapta ją fotografuodavo tiesiog gatvėje. „Laima mus labai saugojo nuo tokių dėdžių. Ji „prafiltruodavo“ visus gerbėjų laiškus, išmesdavo nepadorius ir duodavo mums tik gražius“, – pasakojo dainininkė.

Irūna Puzaraitė-Čepononienė prisipažino, kad ne visiems vyrams lengva kurti santykius su garsiomis scenos moterimis. Nors ji dabar laimingai ištekėjusi ir augina du vaikus, dar iki santuokos turėjo gražią draugystę: „Deja, tuometinis mano draugas niekaip negalėjo susitvarkyti su pavydu ir susitaikyti, kad scenoje su Mariumi Jampolskiu vaidinu spektaklį, kad mes įsimylėję, kad mes bučiuojamės. Jam tai buvo nesuprantama ir dėl to mes išsiskyrėme. Ne kiekvienas gali tai toleruoti.“

LNK nuotr./Sandra Žutautienė
LNK nuotr./Sandra Žutautienė

Buvusi televizijos laidų vedėja, o dabar atlikėja Sandra Žutautienė atskleidė neįtikėtinas istorijas, kur jai prie koncertus tenka persirengti. „Buvo du atvejai kai mus atvedė persirengti į šarvojimo salę. Prie vienos iš jų buvo ta vadinama lavoninė-šaldytuvas. Mes net nuėjome ten pažiūrėti. Kitą kartą teko rengtis katilinėje, smirdėjome dūmais“, – juokėsi dainininkė.

Neseniai atlikėjos karjerą pradėjusi Sandra prabilo ir apie pramogų pasaulyje tvyrančią konkurenciją. „Iki mūsų atėjo žinia, kad vienas žinomas dainininkas labai piktinasi, kad į mūsų koncertus renkasi žmonės. Girdėjau, kad vadina mane bemoksle, bebalse, esą ko čia ta televizijos laidų vedėja dainuoti pradėjo“, – pasakojo Sandra Žutautienė.

Laida „Bučiuoju. Rūta“ – ketvirtadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius