Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 02 /13:47

Šedžių skyrybų byloje – priverstiniai pasimatymai kas savaitę: pora vėl susitiko teisme

Antradienį Vilniaus miesto apylinkės teismas už uždarų durų tęsia pramogų pasaulio atstovės Monikos Šedžiuvienės ir verslininko Andriaus Šedžiaus ištuokos bylą. Šiandieną buvo numatoma apklausti ieškovės motiną, tačiau pastaroji neatvyko. Ieškovė teismo rūmus paliko nekalbi, o atsakovas A.Šedžius atrodė liūdnas, nes procesas iš esmės nepasistūmėjo.
Andrius Šedžius ir Monika Šedžiuvienė
Andrius Šedžius ir Monika Šedžiuvienė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Kaip pasakojo 15min, praėjusią savaitę teisme buvo apklaustas atsakovo A.Šedžiaus uošvis Arūnas Kvietkus. Šiaulietis pasakojo, kad su žentu ir dabar nėra susipykęs, vis dėlto ieškovės tėtis norėtų, kad verslininkas labiau rūpintųsi tiek savo vaiku, tiek mažamečio mama.

Pats A.Kvietkus, kaip liudijo teismui, prie anūko auginimo kiek įmanydamas stengiasi prisidėti (buvęs policininkas išėjo į ankstyvą pensiją ir turi laiko šeimai, regis, daugiau nei patys tėvai).

Apie vaiko priežiūrą, Šedžių santykius ir kitas skyryboms reikšmingas aplinkybes bylą nagrinėjanti teisėja pageidauja išklausyti ir M.Šedžiuvienės mamos pasakojimo.

Į uždaro posėdžio salę jau po teisėjos atėjimo šmurkštelėjo kažkokia moteris, tad iš pradžių beliko spėlioti, kas ji. Vis dėlto paaiškėjo, kad tai Vaiko teisių apsaugos tarnybos darbuotoja, stebinti procesą tik kaip institucijos atstovė.

Dar viena liudytoja liko laukti už durų. Ji taip pat nebuvo linkusi viešintis, kas ji tokia ir kaip susijusi su Šedžių byla. Moters apklausa užtruko apie 10 minučių. Po jos liudytoja 15min prasitarė, kad „dirba tame pačiame pastate“, tad bylai išties svarbių dalykų nežino ir papasakoti teismui negalėjo.

VIDEO: M.Šedžiuvienės ir A.Šedžiaus ištuokos byla tęsiasi – jie vėl susitiko teisme

Patys M.Šedžiuvienė ir A.Šedžius šiandieną prieš posėdį žiniasklaidai komentarų neteikė ir apskritai buvo nekalbūs.

Kai posėdis po mažareikšmės liudytojos apklausos buvo paskelbtas baigtu, Šedžių nuotaika, natūralu, nepagerėjo. Monika vėl nesutiko teikti žiniasklaidai jokių karštų komentarų, o A.Šedžius neslėpė nusivylimo, kad procesas beveik nepasistūmėjo.

Jis apgailestavo, kad šiandieną į posėdį neatvyko nei M.Šedžiuvienės mama, nei kitas ieškovų pusės pasiūlytas liudytojas.

VIDEO: A.Šedžius neslėpė nusivylimo, kad neatvykus keliems liudytojams skyrybos vėl atidėtos

Kitas posėdis šioje byloje dabar numatomas tik gegužę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius