Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šefas Deivydas Praspaliauskas vedė mylimąją Rasą Senkutę: vestuvės – saulėtoje Italijoje

Žinomas virtuvės šefas, restorano „Amandus“ savininkas Deivydas Praspaliauskas susituokė su mylimąja Rasa Senkute. Dvejų metų dukrą auginanti pora „taip“ vienas kitam ištarė Italijoje.
Deivydas Praspaliauskas ir Rasa Senkutė
Deivydas Praspaliauskas ir Rasa Senkutė / BNS ir Mariaus Žičiaus nuotr.

„Tradiciškai žmonės pirmiau susituokia, tada įsigyja namus ir susilaukia vaikų. Bet mes mėgstame laužyti taisykles“, – žurnalui „Žmonės“ smagiai pasakoja jaunavedžiai Deivydas Praspaliauskas ir Rasa Senkutė. Dukrelės Elenos, kuriai netrukus sukaks treji, jiedu susilaukė per pandemiją, tada įsigijo šeimos namus, o galiausiai atėjo laikas ir vestuvėms.

Nepaprastai jaukių vestuvių nuotraukos, istorija apie legendinę jaunikio Deivydo raudoną liemenę iš kupranugario vilnos bei ypatingą nuotakos Rasos žiedą ir kokios neeilinės dovanos jų laukė namų kieme grįžus į Lietuvą – portalo Žmonės.lt prenumeratoriams.

Skaitykite: Vienas žymiausių Lietuvos šefų Deivydas Praspaliauskas Apulijoje susituokė su mylimąja Rasa Senkute

Žmonės.lt primena, kad 2021-ųjų pradžioje D.Praspaliauskas pranešė, kad jam ir R.Senkutei gimė dukra. Jai pora suteikė Elenos vardą.

2022-aisiais pora persikraustė į naujus namus Balsiuose. „Norėjome dukrai dovanoti vaikystę, kai vasarą kieme galima bėgioti basomis, o žiemą – statyti sniego senį. Dabar tokiu sprendimu džiaugiamės“, – žurnalui „Žmonės“ anksčiau yra pasakojęs D.Praspaliauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius