Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seimo narys Linas Slušnys vedė ilgametę gyvenimo draugę Daivą Šukytę

Rugsėjo 30-oji Linui Slušniui (54) ir jo mylimai moteriai Daivai Šukytei (51) tapo ypatinga diena. Seimo narys ir socialinių mokslų daktarė Vilniaus Santuokų rūmuose oficialiai sukūrė šeimą.
Daiva Šukytė ir Linas Slušnys
Daiva Šukytė ir Linas Slušnys / Ž.Gedvilos ir J.Kalinsko / BNS nuotr.

Parlamentaras Linas Slušnys bei Lietuvos socialinio ir emocinio ugdymo instituto vadovė Daiva Šukytė savo vestuves kartą jau atšventė – šios vasaros liepos mėnesį pora meilės įžadus davė jaukioje ceremonijoje, skirtoje tik artimiausiems žmonėms. Portalui Žmonės.lt parlamentaras pasakojo, kad vestuvių šventę vasarą surengė paskatinti vaikų.

„Metrikacijoje dabar tuoksimės todėl, kad buvo didžiulės eilės, laukti teko porą mėnesių. Per vėlai kreipėmės, todėl viskas taip nusitęsė“, – Žmonės.lt sakė L.Slušnys.

Iki Seimo rinkimų vaikų ir paauglių psichiatru dirbusiam Linui Slušniui santuoka su D.Šukyte – antroji. Vyras augina šešis vaikus, kurių trys – iš pirmosios santuokos.

Tiesa, politikas gyvenimo partnerę Daivą Šukytę žmona vadino jau daug anksčiau. Porą artimi santykiai sieja 19 metų.

Pasak L.Slušnio, nors dėl to aplinkiniams ir kyla klausimų, jokios keistenybės čia nėra. „Aš buvau jau kartą vedęs, su pirmąja žmona turiu tris vaikus. O dėl Daivos čia nėra jokio kriminalo – jau nuo pat mūsų santykių pradžios ją vadinau žmona“, – Žmonės.lt sakė Seimo narys.

Daivos Ausėnaitės nuotr./Knygos „Ką gali mokytojas“ autoriai – vaikų ir paauglių psichiatras Linas Slušnys ir Tarptautinės socialinio ir LIONS QUEST instruktorė Daiva Šukytė (2016 m.)
Daivos Ausėnaitės nuotr./Knygos „Ką gali mokytojas“ autoriai – vaikų ir paauglių psichiatras Linas Slušnys ir Tarptautinės socialinio ir LIONS QUEST instruktorė Daiva Šukytė (2016 m.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius