Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Sekmadienį paaiškės geriausias „Lietuvos talentas“

Savaitgaliais TV3 žiūrovus džiuginęs tarptautinis projektas „Lietuvos talentai“ priartėjo prie finalo. Šį sekmadienį, gruodžio 27 dieną, 19 val. bus paskelbtas vienintelis Lietuvos talentas 2009, pelnysiantis žiūrovų pripažinimą. Laimėtojui atiteks solidus 10 000 eurų prizas.
Regimantas
Regimantas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Talentai

„Šį kartą nuosprendį skirs tik žiūrovai. Sunku prognozuoti, kam jie atiduos savo simpatijas. Nesiryžtu tokiam žingsniui. Paaiškėjo tik viena – žmonėms atsibodo dainuojantys talentai. Šio sekmadienio vakarą nauju laiku lygiai 19 val. pamatysime 12 atrinktų finalininkų, iš kurių daugiau šoks, nei dainuos. Jie visi atsakingai ir kruopščiai ruošiasi pasirodymams.

Choreografijos ir vokalo specialistai dirba su visais finalo dalyviais. Paskutinis, šių metų projektą vainikuojantis šou, bus įspūdingas. Mes tuo įsitikinę. Vien ką jau reiškia populiariausios Latvijos ir garsiausios Pabaltijo muzikos grupės „Brainstorm“ pasirodymas. Kaimyninėje šalyje gyvenantys vyrai atvyksta pasveikinti talentingiausių Lietuvos žmonių. Jie – puikaus populiarėjimo pavyzdys, kaip talentu ir darbu galima užkariauti Europos publiką. „Brainstorm“ žiūrovams pateiks išskirtinį pasirodymą“, – sėkmingu „Lietuvos talentų“ pirmuoju sezonu džiaugiasi TV3 laidos prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Vasaros pradžioje paskelbus apie atrankas į didžiausią metų projektą, laidos prodiuseriai sulaukė tūkstančių norinčiųjų išbandyti jėgas didžiojoje scenoje ir nustebinti savo sugebėjimais. Tiesa, pradėjus atrankinius turus, organizatoriai baiminosi.

„Keistas reiškinys – vos prasidėjus Lietuvos talentams, vis pasigirsdavo šnekų, kad ir taip viskas aišku, kad laimės dainuojantis žmogus, o kitiems šansų maža. Tačiau nutiko taip, kad finale turim žymią šokėjų persvarą. Nesinori daryti jokių skubių išvadų, bet atrodo, kad Lietuvoje talentu būti gali net tik dainuojantys. Galų gale ne tiek ilgai beliko laukti, viskas paaiškės jau ateinantį sekmadienį“, – sako „Lietuvos talentų“ režisierius ir scenarijaus autorius Mindaugas Meškauskas.

Šešiuose pusfinaliuose pasirodė po dešimt tris teisėjų – Rūtos Ščiogolevaitės, Adolfo Večerskio ir Marijaus Mikutavičiaus – „Taip“ gavusių talentų. Dalis laimingųjų į pusfinalio sceną kopė tik po specialios, antrojo šanso laidos. Finale išvysime dvylika patobulintų talentų pasirodymų.

Berta, Vaiva, Paulius, „I.L.I. Crew“, „Real Time Modify“, „Kaprex“, „Extreme“, Dovydas, Eimis, Mikas, „Banzai“ ir Remigijus – šokėjai, dainininkai, netradicinės muzikos atlikėjai kviečia visus TV3 žiūrovus susiburti šventinį gruodžio 27-osios vakarą.

Tarptautinis projektas „Lietuvos talentai“ pateisino idėjos autorių britų lūkesčius. Atidžiai stebėję atrankines laidas, ir pusfinalius, svečiai iš Didžiosios Britanijos lankysis ir finale.

„Linkime sėkmės visiems finalo dalyviams. Manome, kad „Lietuvos talentai“ bene sėkmingiausiai įgyvendintas projektas Europos šalyse, o kai kurie finalo dalyviai tikrai verti užlipti ir užkariauti didžiąsias Europos scenas“, – sako svečiai iš Didžiosios Britanijos.

„Lietuvos talentų“ finalas – šį sekmadienį, gruodžio 27 dieną, 19.00 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje