Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Senjoras Kazimieras 80-mečio proga pasidovanojo „Lamborghini“ ir susidūrė su didele problema

Visai nesenai ūkininkas Kazimieras Masilionis šventė savo 80-ąjį jubiliejų ir ilgai galvojo, ką čia sau pasidovanojus. Lėktuvą turi, nuosavą bažnyčią turi, džipą turi, bet neturi sportinės mašinos. Nusprendė Kazimieras nusipirkti „Lamborghini Gallardo“.
Senjoras Kazimieras
Senjoras Kazimieras / LNK nuotr.

„Pinigų turėjau ir nusipirkau. Norėjau, kad būtų su pavarom, ne automatas, o jų labai mažai yra. Tik Estijoje pardavėją radau, jis su mašina tik pavažiuodavo dėl gražumo, į šventes. Gerai išlaikyta, mažai pravažiavusi, man tokios ir reikėjo“, – laidoje KK2 pasakojo Kazimieras.

LNK nuotr./Senjoras Kazimieras
LNK nuotr./Senjoras Kazimieras

„Lamborgini“ Kazimieras laiko nuosavame aerodorome, šalia asmeninio autoparko ir penkių lėktuvų. Kazimieras su prabangiu „Lamborghini“ važiuoja tik geru oro į kokią šventę ar į Kauną pas anūkus. Bėda tame, kad Kazimiero apylinkėse – keliai tragiški, galima visus dantis išsibarškint. Kur tu su tuo prabangiu „Lamborghini“ pasivažinėsi?

„O kaip važiuoti per duobes? Per duobes neįmanoma, čia tiktai į laidotuves gali važiuot iš bėdos. Kai važiuojam su lengvom, dar taip nesijaučia, bet kai važiuoji su traktoriais ir kombainais, tiesiog viskas, ten amortizacijos nėra tokios“, – aplinkiniais keliais skundėsi ūkininkas. Lopytu aplopytu keliu žmonės važiuoja ir į Rokonių bažnyčią, kurią pastatė pats Kazimieras. Važiuoja ir į Burbiškio šventę. Ir prisidaro nuostolių – net traktoriai lūžta.

LNK nuotr./Senjoro Kazimiero garažas
LNK nuotr./Senjoro Kazimiero garažas

„Nusiperki žmogus „Lamborghini“ ir laikyk paskui aerodrome, kol surūdys, arba laužyk pakabą kelių smegduobėse. Baisūs dalykai“ – konstatavo Kazimieras.

KK2 laida – 19.30 val., ketvirtadienį, per LNK .

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius