Iki -60% prenumeratai. Paskutinės akcijos dienos!
Išbandyti

Serialo „Iki pasimatymo, mama“ gerbėjams – nauji šefo Lino receptai

Nuo lapkričio 3 d. serialo „Iki pasimatymo, mama“ herojai taps virtuvės meistro Lino mokiniais ir stos į kulinarinę kovą, o LNK žiūrovai kiekvienoje serijoje išvys ne tik linksmus jų nuotykius, bet ir po naują įdomų virėjo Lino sukurtą receptą.
Serialo „Iki pasimatymo, mama“ gerbėjams – nauji šefo Lino receptai.
Serialo „Iki pasimatymo, mama“ gerbėjams – nauji šefo Lino receptai. / LNK nuotr.

Mama Verutė pakvies šeimą ir draugus vakarienės, bet rimtą ginčą prie stalo įžiebs... druska ir pipirai. Almantas Lietutis, psichologė Simona, sūnūs Žydrūnas ir Albertas, tėvas Mykolas ir mama Verutė ne juokais apsižodžiuos dėl kotletų – ar netrūksta prieskonių juose. Taip žodis po žodžio jie mes vienas kitam iššūkį – kuris geriausias kulinaras.

Bet netyčia jų pokalbį nugirs gero skonio ekspertas parduotuvės mėsininkas Antanas. Jis pasiūlys jiems lažybas: iki Kalėdų visi turi išmokti gerai gaminti ir tada tik kulinarinė kova išaiškins, kuris yra geriausias, praneša LNK.

Iššūkis mestas, bet kaip įtikti mėsininkui Antanui? Jis ragavęs gardžiausių pasaulio valgių, tad su paprastais kotletais jo nenustebinsi. Serialo herojai ras išeitį – kiekvienas slapčia paprašys virėjo Lino pagalbos ir iš jo mokysis virtuvės paslapčių. Linas mielai sutiks pagelbėti draugams, o LNK žiūrovais kartu su serialo herojais kiekvieną vakarą turės progą išmokti gaminti po naują gardų patiekalą. Išradingajam virėjui Linui, kaip visuomet, netrūks idėjų – iš čia pat nupirktų produktų, jis mokys gaminti gardžias sriubas, neatsibodusias salotas, sultingus kepsnius ar dangiško skonio desertus.

Serialą „Iki pasimatymo, mama“ žiūrėkite šiokiadieniais 18:25 per LNK. Nuo lapkričio 2 d. serialo gerbėjams ir visiems, kas mėgsta gaminti, – po naują išradingą, bet kartu nesudėtingą receptą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius