-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seržas Gandžumianas su žmona Indre prakalbo apie tėvystę: „Galime filmuoti komediją“

Dizaineris Seržas Gandžumianas ir žmona Indrė Jakaitytė-Gandžumian jau kurį laiką gyvena džiugiomis akimirkomis, kurias dovanoja dukrelė Laura. Šįkart Seržas ir Indrė prabilo apie tai, kaip sekasi gyventi pilnesnėje šeimoje.
Seržas Gandžumianas ir Indrė Jakaitytė-Gandžumian
Seržas Gandžumianas ir Indrė Jakaitytė-Gandžumian / Asmeninio archyvo nuotr.

„Sustainable Fashion Week Vilnius“ organizatoriai lankėsi 15min studijoje ir pristatinėjo savo tarptautinį tvarios mados festivalį. Bekalbėdami apie jį, jie prabilo ir apie tai, kaip sekasi auginti kovo 6-ąją gimusią dukrelę Laurą.

Paklausti, kaip sekasi organizuoti festivalį kartu su mažyle, Seržas ir Indrė nusišypsojo.

„Ačiū močiutei, kuri pagelbėja ir jos dėka mes galime toliau dirbti“, – sakė I.Jakaitytė.

„Mes galime filmuoti tokią komediją, kad matytumėte, kaip mes dirbame. Turiu vaizdo įrašų, kaip sėdime prie kompiuterių ir Indrė vienoje rankoje laiko mažytę, o kita ranka bando kažką užpildyti. Dar stengiamės ją laikyti taip, kad nežiūrėtų į ekraną. Pas močiutę laikas yra ribotas, vis tiek nori pas tėvus“, – pridūrė Seržas.

Anot jų, gyvenimas susilaukus dukters beveik nepasikeitė.

„Man atrodo, kad ji visada su mumis buvo. Aišku, kažkiek pasikeitė kasdienybė, bet dabar jau neįsivaizduojame laiko be jos“, – sakė Seržas.

„Taip, atrodo, net keista suprasti, kad kažkada gyvenome be jos. Labai miela, nes ji yra labai kontaktinis žmogiukas, norisi būti visada šalia ir mėgautis kiekviena akimirka. Tik ekstra atvejais ją paliekame prižiūrėti močiutei“, – papildė Indrė.

serzas-gandzumianas-ir-indre-jakaityte-612f41747ec74
serzas-gandzumianas-ir-indre-jakaityte-612f41747ec74

Žmonės.lt primena, kad viename žaviame miestelyje netoli Romos Seržas ir Indrė ketino susituokti kaitrią 2022-ųjų liepą. Ten viešėdami vasaros pradžioje sutvarkė reikiamus formalumus. Seržas pasirūpino ne tik savo, bet ir mylimosios įvaizdžiu – sukūrė drabužius, aksesuarus. Tačiau liepa buvo per daug įtempta dėl darbų gausos, todėl nusprendė šventę nukelti ramesniam laikui – spalio pradžiai.

Asmeninio albumo nuotr./Seržo Gandžumiano ir Indrės Jakaitytės vestuvės Italijoje
Asmeninio albumo nuotr./Seržo Gandžumiano ir Indrės Jakaitytės vestuvės Italijoje

„Dangus mus lepino šiluma ir dabar, tad numatyti proginiai drabužiai puikiai tiko, – sako dizaineris. – Užtikrintai „Taip“ – „Grande Si“ itališkai vienas kitam ištarėme apsupti pačių artimiausių žmonių ir net du kartus. Norėjome dviejų ceremonijų – ne tik civilinės, bet ir bažnytinės: mums buvo svarbu gauti ir Dievo palaiminimą.“

Iš bažnyčios išėję jaunavedžiai pagal itališkas tradicijas buvo gausiai apiberti ryžiais. Šios kruopos – ilgų laimės ir meilės metų, turtų ir vaisingumo simbolis.

Kiek vėliau, 2023-ųjų gegužę, Indrė ir Seržas sulaukė šeimos pagausėjimo – jiems gimė dukra. Seržas pasakojo žurnalui ŽMONĖS, labai norėjo vaikelio, bet nebuvo tikri, kad pavyks susilaukti.

Asmeninio albumo nuotr./Seržo Gandžumiano ir Indrės Jakaitytės vestuvės Italijoje
Asmeninio albumo nuotr./Seržo Gandžumiano ir Indrės Jakaitytės vestuvės Italijoje

„Svarstėme gal net į medikus kreiptis. Tačiau nutarėme: tegul bus taip, kaip Dievas duos. Ir vieną dieną Indrė ištarė: „Žinai ką...“

Mums pasisekė! Stebuklas įvyko! Kurį laiką negalėjau tuo patikėti, o Indrė nuo pirmųjų dienų iš laimės buvo padebesiuose. Tiesa, ta žinia pakoregavo mūsų vestuvių planus: ketinome Italijoje susituokti praėjusią vasarą, bet gydytojai Indrei patarė pirmus nėštumo mėnesius verčiau neskraidyti, pristabdė ir itališki karščiai, todėl santuoką perkėlėme į rudenį“, – žurnalui ŽMONĖS kalbėjo S.Gandžumianas.

Indrė Jakaitytė-Gandžumian turi sūnų, o Seržas – du sūnus, dukrą ir net anūką.

VIDEO: „Sustainable Fashion Week“ pristatymas: Seržas Gandžumianas ir Indrė Jakaitytė pasakoja apie tvarumą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius