Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šį šeštadienį susituokti turėjęs „ventukas“ Juozas Butnorius: „Po skyrybų su Viktorija likome draugais“

Liepos 27-ąją, po ketverių metų draugystės, prie altoriaus turėjo žengti „ventukas“ Juozas Butnorius (27) ir jo išrinktoji Viktorija Vanagaitė, tačiau liepos pradžioje pora atšaukė vestuves ir pasuko skirtingais keliais. Skyrybas išgyvenęs Juozas portalui Žmonės.lt sakė, kad jokių slogių jausmų ar pykčio nėra, o geriausias vaistas išgydyti širdį – darbas.
Juozas Butnorius
Juozas Butnorius / Gretos Skaraitienės nuotr.

Kaip pasakojo Juozas, nebuvo kokios nors konkrečios skyrybų priežasties, o po jų vyras su Viktorija liko draugais. „Išsiskyrėme ne su pykčiais, todėl likome draugais. Mes, kol draugavome, nesipykdavome, kaip kitos poros, taigi ir išsiskyrę to nedarome, palaikome gražius santykius. Pasukome skirtingais keliais dėl tam tikrų priežasčių visumos, vienas kito neskaudinome, nebuvo kokių nors išdavysčių, todėl nejaučiame pagiežos. Mylėjau ir myliu ją, bet kaip bebūtų, toks gyvenimas“, – portalui Žmonės.lt atviravo J.Butnorius.

Vaikinas prisipažino, kad po skyrybų merginų dėmesio sulaukė su kaupu, tačiau jo širdis – vis dar laisva. „Kai tiek dėmesio sulaukiau, pagalvojau – turbūt daug kam išsvajotasis esu (juokėsi). Po skyrybų dėmesio sulaukiu ir dienomis, ir naktimis, ir per „Facebook“, ir darbe. Iš pradžių patiko, tačiau dabar jau pradeda truputį varginti“, – linksmai nusiteikęs kalbėjo Juozas.

Prasidėjus vasarai daugelis atlikėjų ir pramogų pasaulio atstovų traukia į pajūrį – ten prasideda tikrasis darbymetis. Šiuo metu „Laukiniame vakarų salūne“ renginių vedėju dirbantis Juozas teigė, kad Palanga – vasaros stotelė, o artėjant rudeniui grįš į Vilnių.

Pramogų pasaulio užkulisiuose buvo pasklidęs gandas, kad kolektyvas „Ventukai“ skirstosi, tačiau Juozas patikino, kad tai tik gandai. „Gal buvo problemų su „Ventukų pramogomis“, bet tai du atskiri dalykai: viena yra kolektyvas, o kita – renginių organizavimo įmonė. Galbūt visi maišo, nes bendras vardas, bet veikla juk skiriasi. „Ventukai“ yra kaip kumštis, per du su puse metų labai gerai vienas su kitu susigrojome, taigi nėra tikslo skirstytis – koncertų yra, viskas sekasi kuo puikiausiai“, – pasakojo Juozas.

Paklaustas, ar sudalyvavus televizijos projekte nepasipylė pasiūlymų toliau ką nors daryti ar kitur dalyvauti, J.Butnorius buvo atviras: „Pasiūlymų yra daug ir naujų planų daug turime. Po to, kai santykiai nutrūko, kone 100 proc. esu atsidavęs darbui, šiek tiek laiko pasilieku miegui  (juokėsi). Planų yra ir daug, bet apie juos tada, kai viskas bus žinoma ir konkretu“, – teigė „ventukas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius