-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simoną Donskovą sukrėtė skausminga netektis: staiga mirė žmona Irena

Estrados dainininką Simoną Donskovą slegia netekties skausmas – vyras praėjusių metų pabaigoje staiga neteko žmonos Irenos.
Simonas Donskovas su žmona Irena
Simonas Donskovas su žmona Irena / Luko Balandžio / BNS ir asmeninio albumo nuotr.

Simono Donskovo žmona Irena mirė 2022-ųjų pabaigoje. Apie netektį dainininkas papasakojo LNK laidoje „KK2“.

Atlikėjas pasakojo, kad žmonos gyvybė užgeso labai netikėtai, o mirties išvakarėse jokių įtarimų nebuvo. Moteris blogai pasijuto kitos dienos rytą.

„Žiūriu, ji išeina iš tualeto, buvo papusryčiavusi ir ant kaktos tokie lašai prakaito kaip lietaus ar liūties. Sakau: „Irute, atsigulk, jei tau taip blogai“. Ji sakė, kad pagulės, jai viskas tvarkoj. Ji visuomet sakydavo, kad jai viskas tvarkoj, o tas mane labai gąsdindavo“, – „KK2“ dalijosi vyras.

L.Karaliaus nuotr./Simonas Donskovas su žmona Irena
L.Karaliaus nuotr./Simonas Donskovas su žmona Irena

S.Donskovo žmona nei anksčiau, nei paskutiniais gyvenimo mėnesiais sveikata nesiskundė – dirbo keliuose darbuose, šoko, buvo aktyvi, tad ir dabar tikėjo, kad viskas bus gerai, nenorėjo kviesti greitosios pagalbos, nors pulsas buvo negeras.

Palikęs žmoną pagulėti, jos patikrinti dainininkas sugrįžo po dešimties minučių, tačiau ji gyvybės ženklų neberodė.

S.Donskovas LNK laidoje pasakojo, kad puolė į isteriją, tačiau ėmė daryti širdies masažą, iškvietė greitąją pagalbą ir dukrą. Vis dėlto atvykę medikai Irenos išgelbėti nebegalėjo ir konstatavo mirtį – jai sustojo širdis. S.Donskovas apie netektį „KK2“ ryžosi papasakoti tik todėl, kad įspėtų kitas moteris.

Asmeninio albumo nuotr./Simono Donskovo žmona Irena
Asmeninio albumo nuotr./Simono Donskovo žmona Irena

„Mielos motriškos, visos spartuolės su didelėmis širdėmis, kurios labai daug darbų turit, esat užsiėmusios ir neturi net net kada pavalgyti – eikit pasitikrinti sveikatą“, – ragino jis. Vyras tiki, kad jei žmona būtų anskčiau apsilankiusi pas gydytojus, ji būtų gyva.

Dainininkas pridūrė, kad su žmona buvo kalbėję ir apie mirtį, tačiau aptarę tik galimas jo laidotuves – apie tai, kad pirmoji gali mirti žmona, jie negalvojo.

S.Donskovas LNK tikino – dabar jis išgyvena siaubingą periodą. Šiek tiek užsimiršti padeda darbai, tačiau slegiantis skausmas veria širdį, atima jėgas. Žmona, anot jo, turėjo labai didelę, gerą širdį, ją visi mylėjo. Nors jos šalia nebėra, jo meilė Irenai nesibaigia – nėra dienos, kada jis apie ją nepagalvotų.

„Aš labai dažnai verkiu, laukiu, kol Irutė mane paleis, nes ji mane dar laiko. Sako, kad čia laikina, bet jau praėjo du mėnesiai ir nematau jokio paleidimo. Dabar tokie priepuoliniai verkimai dar baisesni, nes aš gyvenu tame pačiame bute, – ašarų negalėjo sutramdyti S.Donskovas. – Galvoji – siaubas, ką daryti.“

Simonas ir Irena buvo susituokę 42 metus, susilaukė ir užaugino sūnų bei dukrą, turi kelis anūkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius