-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Simpsonų“ mėgėjams – serialas „Futurama“

Sekmadienio vakarą linksmų animacinių istorijų mėgėjai džiaugsis kultinių „Simpsonų“ kūrėjo Matto Groeningo darbu – serialu „Futurama“. Šis linksmas humoro kūrinys yra nominuotas net penkiems „Emmy“ apdovanojimams, trys iš jų pagarbiai puošia serialo kūrėjų biurą.
Serialas „Futurama“
Serialas „Futurama“ / TV6 nuotr.

Animacinio daugesiarijinio filmo pavadinimas kilo iš 1939 metais Niujorke vykusios pasaulinės mugės „Futurama“. Šią parodą suprojektavo Normanas Belas Geddesas, aprašydamas, kaip pasaulis atrodys po 20 metų. Jungtinių Amerikos Valstijų televizijos serialas taip pat pasakoja apie ateitį.

Istorija prasideda, kai picų išvežiotojas Filipas J.Frajus 1999 metais, prieš prasidedant naujam tūkstantmečiui, netyčia užsišaldo laiko kapsulėje. Vaikinas atsibunda praėjus 1000 metų. 2999-aisiais jo laukia Senasis Niujorkas, „Googie“ stiliaus architektūra ir 31 amžiaus problemos – pasaulinis atšilimas, biurokratija ir visiškas išteklių išnaudojimas.

Netikėtai atsidūręs pasikeitusiame pasaulyje, Frajus ne tik atranda giminystės ryšį su didelės „Planet Express“ kompanijos savininku, bet ir susidraugauja su robotu Benderiu ir įsimyli kolegę Leilą. Kiekvieną dieną jų laukia ne tik neatrastos planetos, naujos ateivių rūšys, bet ir neįtikėtinai linksmi nuotykiai.

Pirmąją „Futuramos“ seriją TV6 žiūrovai pamatys jau šį sekmadienį, rugsėjo 20 dieną, 21 val. Iškart po naujo serialo, animacijos mėgėjų lauks jų pamėgtos „Šeimos bičo“ septintojo sezono serijos.

Animacinis sekmadienis su kultiniais serialais „Futurama“ ir „Šeimos bičas“ – nuo rugsėjo 20 dienos, 21.00 val.!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius