Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Siuvėja pasirodymo metu tapusi Monika Šedžiuvienė tikina esanti supermamytė

Šeštadienį šou „Muzikinis iššūkis“ – naujos poros, naujos dainos ir vietos. Laidos dalyvė Monika Šedžiuvienė, kol kas dainavusi tik su projekto vaikinais, šįkart uždainuos su Rūta Žibaityte. Merginų duetas atliks grupės „69 danguje“ dainą „Supermergaitės“, o jų pasirodymo vieta taps siuvykla.
Monika Šedžiuvienė
Monika Šedžiuvienė / Luko Kodžio nuotr.

„Labai faina ta mūsų Rūta, labai džiaugiuosi, kad teko su ja susipažinti, nes tokių žmonių savo gyvenime reikia turėti kuo daugiau“, – apie R.Žibaitytę laidoje pasakos M.Šedžiuvienė. Merginų pasirodymas „Muzikiniame iššūkyje“ – šeštadienio vakarą per BTV.

„Supermergaitės yra tokios, kaip mes. Bet aš gal labiau tokia supermamytė“, – laidoje juokaus M.Šedžiuvienė.

Luko Kodžio nuotr./Monika Šedžiuvienė ir Rūta Žibaitytė
Luko Kodžio nuotr./Monika Šedžiuvienė ir Rūta Žibaitytė

„Visos nori būti supermoterimis, kiekviena nori būti ypatinga, vienintelė ir išskirtinė savo vyrui ir visiems kitiems“, – pridės R.Žibaitytė. Tiesa, Rūtos ir Monikos pasirodymas prajuokins komisijos narį Giedrių Drukteinį – garsus vyras vos laikysis nesusijuokęs visos dainos metu.

Luko Kodžio nuotr./Monika Šedžiuvienė
Luko Kodžio nuotr./Monika Šedžiuvienė

„Aš krizenau iš dainos teksto... Trumpi sijonukai, baltos kelnaitės, – pripažins G.Drukteinis. – Siužetas, vaizdas, ironija, sarkazmas – smagu. Bet teisingai Tadas Rimgaila sakė – nesimatė nei tų trumpų sijonukų, nei baltų kelnaičių.“ Kita komisijos narė nepraleido šių žodžių nepakomentavusi. „Tai suprantu aukšto balo neskirsite, dėl vaizdinių trūkumų šitame pasirodyme“, – juokaus Livija Gradauskienė.

Šį kartą „Muzikiniame iššūkyje“ be M.Šedžiuvienės ir R.Žibaitytės į sceną lips ir kitos poros: Audrius Janonis ir Vilija Matačiūnaitė, Neringa Nekrašiūtė ir Giedrius Leškevičius, Tadas Juodsnukis ir Simona Nainė, Deividas Norvilas-Deivis ir Baiba Skurstene-Serdiukė, Linas Lapėnas ir Jokūbas Bareikis, Ieva Juozapaitytė ir Eimutis Kvoščiauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius