Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaitytojo informacija: Makejevas apdainavo degalinę

Sutapimas, ar ne, kad Lietuvoje sparčiai kylant kuro kainoms dainininkas Aleksandras Makejevas savo kūrinyje liaupsina degalinių tinklą?
Pristatymas vyko „Baltuose drambliuose“.
A.Makejevas sukūrė himną ir degalinių tinklui. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Naujienų portalą 15min.lt pasiekė skaitytojo laiškas, kurio prisegtuke – A.Makejevo himnas degalinių tinklui. Atlikėjas užtikrino, kad himną sukūrė jis, tačiau barteriniai mainai – kuras  už sukurtą kūrinį – neįvyko. Esą degalinė atsiskaitė įprastu būdu.Ne, už sukurtą himną kuru man tikrai niekas nemokėjo, – užtikrino A.Makejevas 

„Na taip, tai tikrai mano sukurtas himnas apie degalinių tinklą. Ne tik muzika, bet ir vokalas himne – mano. Tai – nebe pirmas kartas, kai pagal užsakymą sukuriu himną", – kalbėjo atlikėjas.  

Muzikantas 15min.lt pasakojo, kad kurti himną kieno nors užsakymu jam ne naujiena. „Esu sukūręs himną futbolo klubui, galingam prekybos centrų tinklui ir netgi vienam kaimeliui, o dabar dar ir degalinių tinklui“, – pasakojo kūrėjas. 

15min.lt pasiteiravo muzikanto, ar tik vyrukas, sukūręs tokį himną, nesiekia iš degalinių gauti kuro pigiau? 

„Ne, už sukurtą himną kuru man tikrai niekas nemokėjo. Tiesiog gavau užsakymą ir pateikiau degalinei pasiūlymą. Jiems himnas patiko, taigi, mano kūrinys tapo degalinių tinklo himnu“, – juokėsi A.Makejevas. 

Pasiklausyti himno galite čia. 15min.lt įspėja – tai nėra rekalma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius