Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 12 03

Skaiva Jasevičiūtė. Atėjo žiema – metas storėti ir piktintis viskuo aplinkui

Sveiki sulaukę oficialios žiemos – nemėgstamiausio mano metų laiko. Kol vieni džiaugiasi iškritusiu sniegu, o kiti, gyvenantys labiau link pajūrio, jo pavydi – aš jau kelinta diena kieme su kastuvu keikiu žiemą ir sportuoju. Taip, sportas sveikata, bet jis užknisa, nes mano išlepinti šunys nesiteikia klampoti po pusnis, todėl kiemas turi būti nukastas švariai. Žiemą dažnai pagalvoju, kad reikėjo man šunų šiek tiek ilgesnėmis kojomis.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Dainiaus Stankaus nuotr.

Dar žiemą aš pagalvoju, kad man reikėjo šunų, kurie turi ilgesnį kailį, nes atėjus šiam sezonui taksus aš rengiu. Ne dėl mados, o dėl to, kad apsaugočiau jų jautrius stuburus. Taip jau liepia veterinarai. Kas čia tokio aprengti šuniuką? Taip, jei jis vienas. O pas mane septyni. Kol aprengiu paskutinį, pirmas jau būna pats nusirengęs arba prisisiojęs koridoriuje, nes neištvėrė.

Tada jie visi išeina į lauką, pamato, kad ten sniegas ir šalta, todėl po minutės lekia namo – pati ir šlapinkis lauke sako jų snukių išraiškos. Tada manęs laukia tas pats erzinantis visų nurengimo procesas. Ir taip kokius keturis-penkis kartus per dieną. Visada rengdama šunis ilgiuosi vasaros.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius