Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
04 13

Skaiva Jasevičiūtė. Erotinės fotosesijos – tik pasileidėlėms?

Tikrai yra manančių, kad erotinės fotosesijos – tai ištvirkusių moterų reikalas. Neseniai socialiniame tinkle mačiau ilgiausią vienos maždaug mano metų damos įrašą apie tai, kokia nesąmonė yra taip fotografuotis. Nesąmonė todėl, kad tokių nuotraukų niekam neparodysi, tai jos niekam ir nereikalingos. O dar dama rašė, kad per tokias fotosesijas fotografai tik ir miega su savo klientėm, nes toks pagrindinis jų tikslas.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Dainiaus Stankaus nuotr.

„Staipytis nuogai prieš svetimą vyrą yra ištvirkimas“, – rašė ponia, o man pasidarė jos gaila, nes panašu, kad jai jos nuogas kūnas nė kiek nepatinka.

Na bet kodėl tokių nuotraukų niekam neparodysi? Štai kita, jau visai brandaus amžiaus dama, ponia Daina Bilevičiūtė ne tik vos ne kas metus pasidaro sau naują erotinę fotosesiją, bet ir džiugiai ja pasidalina su visais norinčiais žiūrėti. Jos atvirumas gal ir stebina, bet negaliu nesižavėti šios moters mokėjimu mylėti ir priimti savo kūną tokį, koks jis yra. Nepaisant visų gaunamų pašiepiančių komentarų, ji ir toliau mėgaujasi tomis erotiškomis fotosesijomis ir garsiai deklaruoja, kad moters kūnas nuostabus visoks.

Nusprendžiau draugų fotografų paklausti – ar jie yra miegoję su savo klientėm?

Turiu labai daug draugų fotografų, todėl paskaičiusi tą nepatenkintos moters postą nusprendžiau jų paklausti – ar jie yra miegoję su savo klientėm?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius