-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
01 06

Skaiva Jasevičiūtė. Nauji metai – naujas vyras

Sveikinu visus sulaukus Naujų metų ir išgyvenus dar vienerius. Tai jau nemažas pasiekimas, ne visiems pavyksta. Atrodo, kalendoriuje pasikeitė vos vienas skaičius – o kiek sumaišties jis įneša į mūsų galvas. Nes juk visi tuos naujus metus nori pradėti geresni nei buvo anksčiau ir puola duoti sau visokius, dažniausiai neįgyvendinamus pažadus.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Buvo apskaičiuota, kad dažniausiai žmonės sau pasižada sportuoti. Kai kurie net to pažado laikosi. Štai draugė sakė, kad šiais metais jos sporto klube jau pasirodė penki nauji žmonės. Ta pati draugė juokėsi, kad greičiausiai po mėnesio jų visų jau nebebus. Nauji metai mums be pažadų dar atneša patuštėjusias po švenčių kišenes, naujas dietas, vitaminus vietoje alkoholio ir kitokias naujas pradžias, kurios dažniausiai tęsiasi tiek, kiek trunka sausis. Štai viena mūsų radijo klausytoja pasakojo, kad kiekvienas metais sausio mėnesį jos vyrui lengvai pasimaišo protas ir jis pradeda kalbėti apie skyrybas, greičiausiai metus nori pradėti nuo visiškai balto lapo. Tiesa, sausiui pasibaigus vyras jau skirtis nebenori ir toliau gyvena su savo mylima žmona.

Sausio mėnesį vieniši žmonės pasibaigus šventėms greičiausiai nusprendžia, kad metas susirasti antrą pusę ir kitas šventes jau sutikti poroje. Taip sakau todėl, kad kaip taisyklė sausio mėnesį atsidariusi savo „Facebook“ žinučių skiltį ten randu kelias dešimtis žinučių nuo vyrų, siūlančių pradėti draugauti. Šiais metais buvo tiesiog kviečiančių į pasimatymą, bet buvo ir labai konkrečių, kurie atsiuntė vos ne savo gyvenimo aprašymą ir siūlymą pradėti naujus santykius. Kitais mėnesiais tokio aktyvumo tikrai nėra. Arba nauji metai susuka galvas, arba švenčių linksmumas taip greit neišgaruoja. Vyrai, nepykit, niekam neatrašiau, nes netikiu tokia pažinčių forma.

Bet naują vyrą šiais metais visgi gavau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius