Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Skandalinga realybės šou „2 barai“ dalyvės Tori Vikk praeitis: pornosvetainėje nuoga šoka striptizą

Nors realybės šou „2 barai. Gyvenimas greitkelyje“ dar tik prasidėjo, viena jo dalyvių – 21-erių fotomodelis, būsima dizainerė Tori Vikk – jau įsivėlė į skandalą. Žmonės.lt skaitytojas internete aptiko vaizdo įrašą, kuriame jauna mergina nusifilmavo visiškai nuoga šokanti striptizą.
Tori Vikk
Tori Vikk / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Naujo realybės šou „2 barai. Gyvenimas greitkelyje“ premjera įvyko sekmadienio vakarą. Jos metu žiūrovams pristatyti 12 šou dalyvių, tarp jų – ir vilnietė Tori Vikk.

Fotomodeliu prisistatanti mergina dar prieš šou sulaukė dėmesio papasakojusi, kaip pasipiršo savo vaikinui Mariui, – tikino „po keturias valandas trukusio sekso įteikusi spurgą“.

O iškart po realybės šou premjeros televizijos eteryje Žmonės.lt redakcija sulaukė skaitytojo laiško apie skandalingą Tori Vikk praeitį – jauną vilnietę pasivijo vaizdo įrašas iš praeities.

Vaizdo įraše matyti, kaip Tori Vikk prieš kamerą pradeda rangytis ir vieną po kito nusimeta drabužius, kol lieka visiškai nuoga. Tada mergina prieš kamerą ima atvirai demonstruoti savo nuogą kūną.

Dalį vaizdo įrašo galite pamatyti čia:

VIDEO: Lithuanian reality show "2 bars" girl Tori Vikk striptease

Žmonės.lt susisiekti su pačia Tori Vikk nepavyko – pagal realybės šou taisykles, dalyviai šiuo metu gyvena be telefono ar interneto ryšio.

Tačiau užuominų apie savo praeities nuotykius Tori Vikk buvo pateikusi anksčiau. Mergina prisipažino, kad jos paauglystė buvo kupina klystkelių ir klaidų, tačiau dabar ji tikina esanti teisingame kelyje, už kurį dėkinga savo šeimai ir mylimajam: „Visi jaunystėje buvome pridarę nesąmonių. Nepagalvoję ar impulso vedami. Pagaliau po šitiek klystkelių ir klaidų, matau tiesų ir be galo gražų kelią, kuriuo noriu eiti. Ir dėl to jaučiuosi dėkinga savo Adamsų šeimynėlei ir gyvenimo meilei Mariui.“

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Tori Vikk
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Tori Vikk

Prodiuserė Laura Paukštė: „Tai nėra reklaminis triukas“

Žmonės.lt susisiekus su realybės šou prodiusere Laura Paukšte, ji patikino žinanti apie minėtą vaizdo įrašą. „Mes atrinkome dalyvius, ir mūsų darbas yra žinoti, kas jie tokie ir ką jie gyvenime yra nuveikę“, – Žmonės.lt sakė L.Paukštė.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./„2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ premjeros akimirka
T.Biliūno nuotr./Laura Paukštė ir Dominykas Kubilius

Prodiuserė nenorėjo apie įrašą pasakoti plačiau: „Tiek, kiek mums buvo įdomu, tiek ji mums papasakojo. Negalėčiau komentuoti tų dalykų, kurie buvo dalyvių praeityje iki jiems patenkant į šou. Mes atrinkome dalyvius su pačia įvairiausia patirtimi ir dabar juos rodysime tokius, kokie jie yra, per realybės šou. Mes iš savo pusės, kaip prodiuseriai, neteisiame dalyvių. Atiduodame juos žiūrovų teismui.“

Paklausta, ar tik tokio vaizdo įrašo pasirodymas internete nėra reklaminis triukas, L.Paukštė atsakė: „Mes žinojome, kad tas įrašas yra, jau atrankos metu. Jis internete ne dabar atsirado, jis jau seniai ten „vaikšto“. Mes tuo nepasinaudojome. Jei klausiate, ar išleidome jį norėdami pareklamuoti savo projektą, tai tikrai ne.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius