Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalo įkarštyje – netikėta Milisandros Radzevičienės žinutė: „Širdyje jaučiu didelę rusenančią padėką“

Balandžio 5-ąją verslininkė Milisandra Radzevičienė paminėjo 42-ąjį gimtadienį. Nuvilnijus skandalui, kurio epicentre atsirado Milisandros vyro Algirdo Radzevičiaus kolegos „patrulio“ Juozo Butnoriaus šeima, moteris nutraukė tylą ir pasidalijo žinute.
Milisandra Radzevičienė
Milisandra ir Algirdas Radzevičiai / Dariaus Kučio nuotr.

Šeštadienį Milisandra Radzevičienė po ilgo laiko nutraukė tylą ir pasidalijo žinute instagrame. Moteris įsikėlė savo nuotrauką ir prie jos pridėjo jautrius padėkos žodžius.

„Širdyje jaučiu didelę rusenančią padėką… Dėkoju už šilumą ir gerumą! Už gimtadienio žodžius ir linkėjimus, už nuostabius prisipažinimus. Atsakydama linkiu jums visų šių palaiminimų dvigubai! Tegul išsipildo visa, kas gera ir šviesu. Apkabinu“, – rašė Milisandra Radzevičienė.

Šis Milisandros įrašas – pirmasis po nuvilnijusio skandalo su „patrulio“ Juozo Butnoriaus šeima.

Primename, kad kovo pabaigoje Juozas Butnorius su žmona Gražina prakalbo apie grupės „Patruliai“ nario Algirdo Radzevičiaus sutuoktinės Milisandros terorą. Pora teigė, kad jau šešerius metus patiria jos patyčias ir grasinimus.

Kalbėdamas su portalu Žmonės.lt tąkart Juozas patikino, kad paviešinus istoriją Milisandra nereagavo ir atsiprašymo nepateikė, tačiau savo socialiniame tinkle „Instagram“ jis paviešino įrašą, kuriame teigė sulaukęs teroru kaltinamos moters mamos skambučio.

Žmonės.lt bandė susisiekti su Milisandra Radzevičiene, bet moteris nekelia telefono ragelio. Tačiau į jai mestus kaltinimus suregavo jos vyras Algirdas Radzevičius, kuris paviešino vaizdo įrašą, kuriame palaikymą reiškė būtent Butnorių šeimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius