Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Skyrybas išgyvenusi V.Repčenkaitė gimtadienį mini atvertusi naują lapą: „Kaukiau iš skausmo, bet pakilau“

Šiandien, liepos 30-ąją, Maltoje gyvenanti buvusi televizijos laidų vedėja, modelis ir sąmoningumo stovyklų organizatorė Violeta Repčenkaitė mini savo 38-ąjį gimtadienį. Kaip pati sako, šie metai jai atnešė pačių įvairiausių patirčių, tarp kurių būta ir skausmo, ir noro pakilti iš dugno. Vis dėlto šią dieną ji pasitinka su kuo šviesiausiomis mintimis.
Violeta Repčenkaitė
Violeta Repčenkaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Įkvepiančiu gimtadieniui skirtu įrašu žinoma moteris pasidalijo instagrame. Atvirai prakalbusi apie gyvenimo išbandymus, ji pabrėžė – svarbiausia, kad dabar jos gyvenime kaip niekad daug meilės. Ypatingai – sau.

„Per tuos nuostabius 38 metus buvo visko: džiaugsmo ir ašarų, šokau iki dangaus ir kritau į bedugnę, kėliausi ir skridau, ėjau nedrąsiai ir žengiau labai drąsiai, miriau ir vėl užgimiau, kaukiau iš skausmo savo urve tarsi sužeista vilkė, laižiausi žaizdas ir vėl kilau kaip sfinksas iš pelenų. Visa tai susidėjo į neįkainojamas patirtis, pamokas, kurių dėka esu šiandien tokia, kokia esu: sveika, stipri, laisva, drąsi, laiminga, graži, beribė Moteris, pasitikinti savimi ir visata. Švenčiu gyvenimo šventę užgimusi iš meilės, meilei ir vardan meilės.

Mano gyvenime nėra vietos: ką pagalvos kiti, nepadoru, nepridera, baimėms, abejonėms, liūdesiui, nerimui, pykčiams, nepasitikėjimui, nepasitenkinimui... Aš laisva ir atvira meilės bei šviesos srautui, renkuosi būti nepadoriai laiminga. Jau moku šokti audroje ir dėkoti už absoliučiai viską, ką man patiekė gyvenimo meniu: sūrų, saldų, kartų, rūgštų – visa tai nauji skoniai ir jau suprantu, kad nepabandžius vieno, nebūčiau pažinusi ir kito.

Man jau visos spalvos gražios, nebeturiu mylimiausios, kaip ir nėra blogo oro. Visa tai atėjo tik pažinus save ir priėmus save visą, kaip ir priėmus visa, kas vyksta aplink. Priėmiau ne kažkurią vieną, mielą savo pusę, bet pažinus ir kitas puses, jas atpažinusi, išjautusi ir paglosčiusi, nėriau į savęs pažinimo ežerą.

Vanduo lyg veidrodis atspindėjo man savęs pačios paveikslą kuriame esu aš-nedaloma visuma. Ir jau žinau, kad nėra gamtoje augalo žydinčio ištisus metus, iš savęs taip pat to nebesitikiu ir, oh, kaip gera!

Kaip beprotiškai gera nebesitikėti nieko iš savęs ir kitų, ir viską semti iš gyvenimo plačiais glėbiais, ir žinoti, kad savo laimės kalvė esu aš pati. Savo kasdieninės nuotaikos kūrėja esu pati. Jau nebeturiu laiko sėdėti ir mojuoti savo tolstančiomis svajonėmis..

Akvilės Ražauskienės nuotr./Violeta Repčenkaitė
Akvilės Ražauskienės nuotr./Violeta Repčenkaitė

Būna dienų, kai esu beprotiškai užimta visiems, bet tomis dienomis būnu absoliučiai laisva sau ir artimiesiems, šoku, maudausi, dainuoju, plūduriuoju su vaikais vandenyje, naktį skaičiuojame krentančias žvaigždes. Ir niekam daugiau neturiu laiko, tik sau ir savo mylimiesiems, tylai, maldai. O būna dienų, kai dirbu iki tol, kol atrodo jaučiu kiekvieną savo raumenį, ir atsigulus į lovą jau vietoje žodžio „labanakt“ lieka tik šypsena ir žinojimas, kad ryte bus lengviau, bet tokia ta mano laime – work hard play hard.

Toks mano balansas, taip man tinka. Pastarieji metai buvo kupini iššūkių, dovanojantys neįkainojamas dovanas ir mano moteriška programa „meilė, kantrybė, atlaidumas, pagarba“ kaip po gero „restart“ ir „update“ veikia kaip niekad palaiminta visomis visatos jėgomis.

Todėl ir dabar pasakysiu: Tu taip pat esi Moteris kūrėja, apdovanota visomis duotybėmis, todėl niekada nenuvertink savo galios ir brangink save bei savo laiką. Kai kuriems dalykams būdamos be vienos savaitės 38 metų mes tiesiog turime nebeturėti laiko. ir tada jo atsiras viskam, kas mus džiugina, pakrauna, pakylėja iki dangaus ir neša veidu į saulę, pučiant vėjui į nugarą artyn savo svajonių! Ačiū, kad esate kartu. Būkit laimingi!“, – rašė Violeta.

View this post on Instagram

Liepos 30 d. švęsiu 38 vasarą savo gyvenime????Per tuos nuostabius 38 metus buvo visko: džiaugsmo ir ašarų, šokau iki dangaus ir kritau į bedugnę, kėliausi ir skridau, ėjau nedrąsiai ir žengiau labai drąsiai, miriau ir vėl užgimiau, kaukiau iš skausmo savo urve tarsi sužeista vilkė, laižiausi žaizdas ir vėl kilau kaip sfinksas iš pelenų.Visa tai susidėjo į neįkainojamas patirtis, pamokas, kurių dėka esu šiandien tokia, kokia esu: sveika, stipri, laisva, drąsi, laiminga, graži, beribė Moteris, pasitikinti savimi ir visata. Švenčiu gyvenimo šventę užgimusi iš meilės, meilei ir vardan meilės. Mano gyvenime nėra vietos: ką pagalvos kiti, nepadoru, nepridera, baimėms, abejonėms, liūdesiui, nerimui, pykčiams, nepasitikėjimui, nepasitenkinimui ... Aš laisva ir atvira meilės bei šviesos srautui, renkuosi būti nepadoriai laiminga. Jau moku šokti audroje ir dėkoti už absoliučiai viską, ką man patiekė gyvenimo meniu: sūrų, saldų, kartų, rūgštų - visa tai nauji skoniai ir jau suprantu, kad nepabandžius vieno, nebūčiau pažinusi ir kito. Man jau visos spalvos gražios, nebeturiu mylimiausios, kaip ir nėra blogo oro. Visa tai atėjo tik pažinus save ir priėmus save visą, kaip ir priėmus visa, kas vyksta aplink. Priėmiau ne kažkurią vieną, mielą savo pusę, bet pažinus ir kitas puses, jas atpažinusi, išjautusi ir paglosčiusi, nėriau į savęs pažinimo ežerą. Vanduo lyg veidrodis atspindėjo man savęs pačios paveikslą kuriame esu aš-nedaloma visuma. Ir jau žinau, kad nėra gamtoje augalo žydinčio ištisus metus, iš savęs taip pat to nebesitikiu ir, oh, kaip gera! Kaip beprotiškai gera nebesitikėti nieko iš savęs ir kitų ir viską semti iš gyvenimo plačiais glėbiais ir žinoti, kad savo laimės kalvė esu aš pati. Savo kasdieninės nuotaikos kūrėja esu pati. Jau nebeturiu laiko sėdėti ir mojuoti savo tolstančiom svajonėm ???? Būna dienų, kai esu beprotiškai užimta visiems, bet tomis dienomis būnu absoliučiai laisva sau ir artimiesiems- šoku, maudausi, dainuoju, plūduriuoju su vaikais vandenyje, naktį skaičiuojame krentančias žvaigždes(toliau komentaruose)

A post shared by Violeta Repcenkaite (@violetarepcenkaite) on

15min primena, kad žinia apie skyrybas su trečiuoju vyru V.Repčenkaitė patvirtino prieš kelis mėnesius. Vis dėlto, nepaisant išsiskyrimo su vyru, Violeta ir toliau lieka gyventi Maltoje.

Violetos gyvenime mylimasis užsienietis Edas atsirado praėjus daugiau nei metams po sprendimo skirtis su antruoju vyru. Susipažinę viename renginyje Maltoje, jie pamilo vienas kitą, tačiau moteris 15min yra pasakojusi, kad iš pradžių buvo atsargi.

„Tai tikrai nebuvo puolimas iš vienų santykių į kitus. Aišku, kad tuomet norėjau, jog užsimegztų gražus ryšys tarp pasirinkto žmogaus ir mano vaikų. Ir tai buvo labai svarbu“, – prisiminė ji.

Violeta už Edo ištekėjo 2017-ųjų pavasarį. Pora susituokė tik artimiausiųjų būryje, slapta nuo žiniasklaidos – faktas apie vestuves paaiškėjo tik po metų.

„Ceremonijos abu labai norėjome anksčiau. Aš laukiausi ir visai nesinorėjo kelti puotos ir net kalbėti apie mums labai svarbią ceremoniją. Čia dalyvavo tik vaikučiai ir liudininkai“, – tąkart pasakojo Violeta.

2017 metų spalį Violetai ir Edui gimė jųdviejų bendra atžala. Moteris iš ankstesnių dviejų santuokų turi dar du vaikus – Dorotėją ir Matą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius