Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smurtu prieš žmoną pasižymėjęs Gintaras Einikis mini 7-ąsias vestuvių metines: „Šunys loja, karavanas eina“

Dėl dažnų smurto prieš žmoną Jurgitą Žybartaitę išpuolių pasižymėjęs buvęs krepšininkas Gintaras Einikis socialiniuose tinkluose pasidžiaugė, kad liepos 5-ąją jiedu švenčia 7-ąsias vestuvių metines. Kaip 15min teigė vyras, asmeninės dramos jau praeityje, o jis pats daugiau kaip mėnesį nevartoja alkoholio.
Gintaras Einikis ir Jurgita Žybartaitė su dukra Adriana
Gintaras Einikis ir Jurgita Žybartaitė su dukra Adriana / Asmeninio albumo nuotr.

Socialiniuose tinkluose pasidalijęs asmeninio gyvenimo akimirkomis, 7-ąsias vestuvių metines minintis G.Einikis nepraleido progos replikuoti į, galimai, nesibaigiančias kalbas dėl audringų jų su žmona santykių.

„Šunys loja, karavanas eina“, – pasidalijęs nuotraukomis iš skirtingų gyvenimo periodų rašė G.Einikis.

15min susisiekus su juo ir pasiteiravus, ar tai reiškia, kad galbūt su žmona verčia naują etapą, o asmeninės dramos liko praeityje, G.Einikis pritarė, kad nesklandumų pastaruoju metu būta išties mažiau.

Kaip pats sakė, prie to labiausiai prisidėjo faktas, kad jau daugiau kaip mėnesį jis yra blaivus – nevartoja nė kiek alkoholio.

„Visko mūsų gyvenime buvo, bet tiesiog norime pasidžiaugti, kad vis dar esame kartu. Aplink mus daug skyrybų, žmonės dabar labai dažnai skiriasi, o mes dar gyvename ir tikiuosi, kad toliau gyvensime“, – 15min teigė G.Einikis ir pridūrė, kad šventės proga žmonai nupirko puokštę gėlių.

Gintaro Einikio paviešintos asmeninio gyvenimo akimirkos – galerijoje:

Jau daugiau kaip 15 metų su Jurgita gyvenantis buvęs krepšininkas sau ir savo žmonai metinių proga linki vieno – gyventi kartu dar daug metų.

„Norėtume sau palinkėti, kad kartu sulauktume kitų metų ir vėl galėtume džiaugtis vienas kitu“, – linkėjimą sakė G.Einikis.

Iš sportininko rentos šiuo metu gyvenantis Gintaras prasitarė, kad švenčių švęsti neketina, nes jau kurį laiką nevartoja alkoholio

„Alkoholio nevartoju jau nuo vasaros pradžios, tad kažkokių švenčių tikrai nenusimato. Tikiuosi, kad atsilaikyti pavyks ir toliau nevartosiu“, – viltingai kalbėjo buvęs krepšininkas.

Krepšininko žmona Jurgita apie sudėtingą situaciją namuose niekada nebuvo linkusi kalbėti. Kone vienintelį interviu apie išgyvenimus ji davė 2014-aisiais, kai laidai „Yra kaip yra“ pripažino, kad norėtų nutraukti nuolatinį vyro psichologinį ir fizinį smurtą, tačiau pripažino, jog nuo ryžtingų sprendimų ją atbaido įvairios aplinkybės.

„Vyras jau dvi savaites geria. Išgėręs triukšmauja, šlapinasi ant gėlių, grasina... Noriu skirtis, noriu, kad baigtųsi šis košmaras, bet neturiu kur eiti... Manęs niekas nelaukia“, – su ašaromis akyse tąkart apie situaciją namuose atviravo Jurgita Einikienė.

Buvusiam garsiam krepšininkui ne kartą teko atsakyti už savo poelgius dėl smurto prieš savo žmoną Jurgitą, tačiau nepaisant net ir viešai nuaidėjusių istorijų jiedu išliko kartu.

2016-aisiais metais Gintaras Einikis buvo uždarytas į areštinę dėl grasinimų Jurgitą nužudyti, jam buvo nustatytos 2,44 promilės.

Būdamas neblaivus G.Einikis žmonai grasina arba ją fiziškai užgauna jau nebe pirmą kartą, o moteris kviečiasi pareigūnus. Vėliau Jurgita persigalvoja ir tikina fizinio smurto nepatyrusi.

2013 metų pabaigoje žmoną buvęs krepšininkas buvo sumušęs itin stipriai – sulaužė šonkaulį, praskėlė kaktą.

Siekia asmeninio bankroto

2017-aisiais metais G.Einikis kreipėsi į Klaipėdos miesto apylinkės teismą, prašydamas iškelti jam bankroto bylą. Jis tikino, jog situacija dėl Karklėje krizės metais statyto namo darosi nebepakeliama: pretenzijas dėl finansinių įsipareigojimų jau pareiškė ne vienas antstolis.

Anot jo, skolos kaupėsi dar nuo 2009-ųjų, nuo skyrybų su pirmąja žmona. Pora Karklėje turėjo namą ant jūros kranto. Kurį laiką išskirtinis, ant jūros kranto stovintis namas buvo pardavinėjamas. Koks dabar jo likimas – G.Einikis nežino. Namas po skyrybų atiteko jo buvusiai žmonai.

Pirmojo teismo posėdžio metu jis buvo įpareigotas pateikti teismui papildomus rašytinius įrodymus, susijusius su gaunamų pajamų paskirstymu, mokamais mokesčiais ir kt. Vis dėlto tąkart pareiškėjas į posėdį neatvyko, o, kaip vėliau informavo buvusio sportininko sutuoktinė, vyras ryte į namus parėjo neblaivus ir agresyvus, tad jam iškviesti policijos pareigūnai. Todėl G.Einikis į teismą neatvyko.

Tąkart policija taip pat patvirtino, jog neblaivus vyriškis vėl smurtavo prieš sutuoktinę.

TAIP PAT SKAITYKITE: Teisme bankroto siekiantis Gintaras Einikis: „Noriu būti kaip žmogus, turėti banko sąskaitą, kortelę“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius