-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokių projekto dalyvio Mato Niparavičiaus palaikymo komanda – broliai Lavrinovičiai ir Simas Jasaitis

Vasariškai karštą ir saulėtą trečiadienio vakarą TV3 televizijos vakarėlyje sostinės klubo „Pabo Latino“ vasaros terasoje buvo pristatytos keturios paskutinės naujos šokių projekto „Šok su manimi“ dalyvių poros.
Kšyštofas Lavrinovičius, Simas Jasaitis, Matas Niparavičius ir Darjušas Lavrinovičius
Kšyštofas Lavrinovičius, Simas Jasaitis, Matas Niparavičius ir Darjušas Lavrinovičius / Mariaus Žičiaus nuotr.

Jas pristatė komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas ir šokių projekto dalyvė, „Moterys meluoja geriau“ aktorė Milda Štakėnaitė. Aktorė ant parketo suksis su šokėju Deividu Meškausku.

Pirmoji pristatyta dalyvių pora – radistas Jonas Nainys-Jovani su partnere Justina Žemaityte. „Jis pats seksualiausias didžėjus Lietuvoje. Gerbkite jį ir mylėkite, jei ne, jis pasakys mums“, – taip savo kolegą pristatė ir visus perspėjo radistai Justinas Jankevičius ir Rolandas Mackevičius. Vakarėlio svečiams Jonas pademonstravo savo gabumus prie didžėjaus pulto ir keletą jau išmoktų šokių judesių bei sukinių.

Projekte taip pat dalyvaus ir buvęs krepšinininkas, o dabar verslininkas Matas Niparavičius ir Ignė Rėklaitytė. Palaikyti šios poros atėjo sustiprintos krepšininkų pajėgos – broliai Kšyštofas ir Darjušas Lavrinovičiai bei Simas Jasaitis. Vyrai visą vakarą erzino savo buvusį kolegą Matą, tačiau pažadėjo už jį balsuoti ir palaikyti projekte. Simui Jasaičiui tai buvo vienas paskutinių laisvų vakarų prieš išvykstant į Londono olimpiadą.

O štai komisijos pirmininkas J.Smoriginas neišsižadėjo savo kandumo ir pareiškė, kad buvusio krepšininko yra daug, o va klubų nėra, todėl pamokė kaip jais vizginti. Juoko buvo visiems, o S.Jasaitis dar spėjo viską įamžinti.

Projekte nuo rudens suksis ir grupės „Pinup Girls“ narė Viktorija Sutkutė. Profesionalių šokių mokys ir ant parketo jai kompaniją palaikys šokėjas Šarūnas Šiaučiulis. Šią dalyvę pristatė jos grupės narės. M.Štakėnaitės paklaustos, kodėl grupei atstovauja būtent Viktorija, merginos nusijuokė, kad taip lėmė burtai ir tai, kad ji – vienintelė blondinė grupėje.

Griežtąją TV laidų vedėją Rūtą Janutienę į projektą atlydėjo jos kolega žurnalistas Edvardas Žičkius. Rūtos partneris šokių projekte bus greitai tėvu tapsiantis Adomas Norkūnas. Pirmąjį savo prisistatymo šokį pora sušoko pagal meksikiečių serialo „Laukinukė“ dainą.

Ankstesniuose vakarėliuose Algis Ramanauskas-Greitai ir Karina Jeremian, Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius, Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas, Diana Martinėlė ir Artūras Kalniūnas, Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskaitė, Andrius Žiurauskas ir Natalija Tokareva, Veronika Gordijevskaja ir Tomas Jonaitis, Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė, Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė, Edvardas Norvaišas ir Goda Ročytė bei Diana Dargienė ir Marius Gaižauskas.

Mariaus Žičiaus nuotr./Jonas Nainys-Jovani ir Justina Žemaitytė
Mariaus Žičiaus nuotr./Jonas Nainys-Jovani ir Justina Žemaitytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius