Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokoladinis vakaras su Beata Nicholson sklaidė rudenišką darganą ir priminė „Išsipildymo akciją“

Šiemet vykdoma jau dešimtoji, jubiliejinė labdaros ir paramos iniciatyva „Išsipildymo akcija“, kurios iškilmingas finalas, įvyks gruodžio 15-ąją. Pirmadienio vakarą kulinarė ir televizijos laidų vedėja Beata Nicholson pakvietė svečius į šokoladu kvepiantį vakarą „Išsipildymo akcijos įkvėpti“.
Beata Nicholson
Beata Nicholson / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

Su šilta ir kalėdine nuotaika žinomi žmonės ir „Išsipildymo akcijos“ palaikytojai buvo vaišinami B.Nicholson keptais sausainiais, obuoliais ir šokoladiniu kremu, o šokolado meistras Domantas Užpalis drauge su kulinare čia pat virė karštą šokoladą su įvairiausiais pagardais – cinamonu, migdolais ir net čili pipirais.

„Šio šokalado esmė – ne tik pasimėgauti nuostabia skonio amplitude. Tai maistas, kuriuo reikia dalintis su artimaisiais ir draugais būnant kartu. Jis skirtas skleisti bendrumo, bendruomeniškumo idėjas“, – kalbėjo Beata. Vakaro svečiai galėjo įsigyti gardumyno ir taip prisidėti prie „Išsipildymo akcijos“.

Saldžiame vakare apsilankė projekte „Šok su manimi“ dalyvavusios Diana Martinėlė ir Veronika Gordijevskaja, grupės „ŠarkA“ narės Ieva Stasiulevičiūtė ir Kristina Ivanova, TV laidų vedėjos Jolanta Svirnelytė, Lavija Šurnaitė-Kairienė ir Audrė Kudabienė bei kiti.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Beata Nicholson ir Domantas Užpalis
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Beata Nicholson ir Domantas Užpalis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius