„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
Per Kalėdas skaitykite kartu. Prenumeratai -50%
Išbandyti

Šokoladinių K.Starkienės saldainių receptas atkeliavo iš Brazilijos: pakels nuotaiką net ir niūriausią dieną

Sausį daugelis pradedame nuo pažadų sau, neretai juos susiedami su aktyvesniu gyvenimo būdu ar tvarkingesne mityba. Visa tai žiūrovams žada ir Kotryna Starkienė, kuri atskleis, kaip paįvairinti savo kasdienę mitybą patiekalais iš daržovių. O po sveikų pietų, būtina ir nedidelė „nuodėmė“ – gardūs šokoladiniai saldainiai!
Kotrynos Starkienės receptas
Kotrynos Starkienės receptas / Stop kadras

Visa tai – jau šį šeštadienį, TV3 laidoje „Kotrynos burtai“.

„Pirmojoje laidoje gaminsiu daržovių fajitą – marinuosiu ir kepsiu daržoves bei gaminsiu namines tortilijas. O desertui – tikras skanėstas... Tai – braziliški saldainiai Brigadeiro. Itin lengvai pagaminami, tačiau fantastiško skonio. Neabejoju, kad jie sužavės kiekvieną šokolado mėgėją!“ – sako Kotryna, ir saldainių receptą kviečia užsirašyti nedelsiant.

Stop kadras/Braziliški saldainiai
Stop kadras/Braziliški saldainiai

Braziliškiems saldainiams reikės:

indelio sutirštinto saldinto pieno;

50 g kakavos miltelių;

30 g sviesto;

žiupsnio druskos.

Eiga

Visus ingredientus sudėkite į nedidelį puodą, o tuomet pakaitinkite ant vidutinės kaitros maždaug 10 minučių. Nuolat maišykite, kad neprisviltų. Kai masė taps tiršta, sudėkite ją į dubenėlį ir uždenkite maistine plėvele. Palikite atvėsti. Iš atvėsusios masės suformuokite graikinio dydžio rutuliukus ir kiekvieną jų apvoliokite šokoladiniuose pabarstukuose ar kakavos milteliuose. Saldainius laikykite šaldytuve. Skanaus!

Stop kadras/Braziliški saldainiai
Stop kadras/Braziliški saldainiai

„Kotrynos burtai“ – šeštadieniais, 12 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tvarumu garsėjanti kompanija „Reynaers Aluminium“ prisidės prie unikalaus miestelio verslui statybų Kauno LEZ
Reklama
Energija veiksme: kaip Dakaro lenktynininkas valdo stresą ir iššūkius
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas