Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

SOS! Ar įmanoma sumažinti kūno svorį iki Kalėdų? Tikrai taip.

Didžiosios metų šventės – jau ant nosies. Tai šurmulio metas, kai prekybos centrus užplūsta minios žmonių, ieškančių kalėdinių dovanėlių savo artimiesiems, puošiami biurai ir namai, laukiant šventinio stebuklo lyg atpildo už visų metų triūsą. Per šventes visi norime jaustis ir atrodyti tobulai, ir nors pernai per Naujuosius turbūt pasižadėjome sau gyventi turiningiau, sveikiau, pradėti sportuoti..., tačiau laikas bėga taip greitai, kad pažadai tikriausiai ir liko tik pažadais.
gydytoja Jelena Tulčina
gydytoja Jelena Tulčina / Projekto partnerio nuotr.

Bet aukščiau nosį, dar tikrai ne viskas prarasta. Dabar pats metas įšokti į paskutinį traukinį ir dar iki švenčių patobulinti savo išvaizdą. Tai tikrai įmanoma, tereikia didžiulio noro ir truputėlio pastangų, kad iki šv. Kalėdų Jūsų kūno formos taptų dailesnės, o svoris sumažėtų bent 7 kg. Kaip tai įmanoma?

Pradėti reikia labai tikslingai ir veikti greitai, sako Vilniuje įsikūrusio natūralios medicinos centro vadovė gydytoja Jelena Tulčina. Dabar toks metas, kai daugelis susirūpiname savo išvaizda, nes norime puikiai jaustis per šventes. Tačiau atkreipti dėmesį netgi ir į nedidelį antsvorį būtina ne tik todėl, kad artėja šventės. Aš visada pacientams primenu paprastą tiesą: atrodo, nereikšmingas 2–3 kg antsvoris šiandien, pridėjus nuolatinį stresą, prastą mitybą ir žalingą gyvenimo būdą, po kurio laiko virsta didžiule sveikatos problema – nutukimu. O šalia jo ir įvairiausios lėtinės ligos. 

Tačiau ir pats lieknėjimo procesas turi būti nekenksmingas žmogaus organizmui, todėl nepakaks pasikliauti įprasta dieta, kurios rezultatai paprastai būna trumpalaikiai, o pasekmės dažnai liūdnos. Dieta turi tapti gyvenimo būdu, tai nėra trumpalaikis procesas, padedantis visiems laikams atsikratyti antsvorio problemų. Tam tikro mitybos režimo būtina laikytis visą gyvenimą, kad kilogramai negrįžtų. Norintiems sulieknėti dar iki šių šv. Kalėdų, o tai tikrai įmanoma, siūlyčiau nepulti radikaliai keisti savo mitybos įpročių. Pirmiausia tam, kad lieknėjimas nežalotų sveikatos, būtina individualiai išsitirti, kokie maisto produktai nekenkia imuninei sistemai, o ko geriau atsisakyti. Šiuolaikinės medicinos galimybės tai leidžia padaryti. Kalbu apie unikalų metodą – maisto netoleravimo testą „Prime Test“. Mūsų natūralios medicinos centruose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje jau atlikta per 40 tūkst. šių testų.

Trumpai apie tai, kaip šis testas atiekamas: iš žmogaus venos paimamas 10 ml kraujo mėginys, mikroskopu tiriama, kaip į reagentus iš 150 produktų reaguoja limfocitai-kraujo imuninės ląstelės. Tyrimo metu nustatomi reakcijų jautrumo tipai – nuo neutralių ar mažiausiai kraujo ląsteles pažeidžiančių reakcijų iki grėsmingų, įspėjančių, jog vienas ar kitas produktas visiškai netinka organizmui. Susidūrę su alergenu limfocitai suyra ir nebegali saugoti mūsų nuo ligų. Testas nustato, kokių būtent produktų laikinai reikia atsisakyti, kad jie nesukeltų tokios limfocitų reakcijos ir dėl to žmogus nesusirgtų ir tuo pačiu taisytųsi jo kūno formos. Puiku tai, kad tyrimo rezultatus sužinosite jau tą pačią dieną.

Kitas žingsnis, atlikus testą – pagal jo rezultatus Jums bus sudaryta individuali mitybos programa su aštuonių dienų valgiaraščiu, eliminuojant iš raciono visus produktus, kurių Jūsų organizmas netoleruoja. Nespėsite nė mirktelėti, kaip vos po keleto dienų svarstyklės ims rodyti pirmuosius teigiamus Jūsų svorio pokyčius. Kasdien sulaukiu skambučių ir laiškų, kuriuose pacientai dėkoja už galimybę nebesijausti įkalintiems savo sunkiame kūne, – džiaugiasi gyd. J. Tulčina.

Patikėkite, maitintis pagal centre sudarytą valgiaraštį labai paprasta ir badauti tikrai netenka. Leidžiama valgyti įvairių produktų, mityba tiesiog tamps sveika ir nekenksminga Jūsų imunitetui. Juo labiau, tai nereiškia, kad taip maitintis privalėsite visą gyvenimą. Laikantis sudaryto mitybos plano, ne tik pasiekiami puikūs lieknėjimo rezultatai, žmogus tuo pačiu atsikrato ir kitų varginusių negalavimų, tokių kaip bronchinė astma, akmenligė, įvairios odos ligos, netgi žvynelinė, cukrinis diabetas, migrena ir pan., jaučiasi energingas, sveikas bei gali vėl džiaugtis kokybišku gyvenimu. Matydamas visa tai, nė vienas centro pacientas nesiskundžia, kad buvo sunku save riboti.

Programai pasibaigus, mūsų ryšiai su pacientais nenutrūksta. Džiugina tai, kad mes ir toliau bendraujame, renkamės į susitikimus, kur dalinamės savo patirtimi, patiekalų receptais, tiesiog tampame bendraminčiais, kuriuos vienija panaši gyvenimo patirtis. Galiu pasidžiaugti, kad per visus mūsų centro gyvavimo metus jau 10 000 žmonių pavyko nesunkiai atsikratyti nepageidaujamų kilogramų, – sako gydytoja Jelena Tulčina.

VIDEO: Prime Test

Taigi šventės artėja, o Jūs dar galite pasitikti jas sulieknėję, džiaugsmingesni ir skleidžiantys gerą energiją visiems aplinkiniams. Receptas paprastas: tik pora esminių žingsnių –  „Prime Test“ ir mitybos programa, sumaišytų su dideliu noru bei žiupsneliu Jūsų pastangų, kad šiemet šventės būtų tobulos.

Sužinokite daugiau www.naturalimedicina.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius