-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdų eglė sutvisko ir Raudondvaryje: šalia jos – įspūdingos ledo skulptūros

Likus mažiau nei mėnesiui iki Kalėdų, penktadienio vakarą Raudondvario dvare sutvisko viena pirmųjų šiais metais šalies eglių. Kartu prasidėjo ir įspūdingas ledo skulptūrų festivalis, kuris tęsis visą savaitgalį. Šiųmetės šventės tema – miško pasaka su specialiomis dekoracijomis, efektais ir staigmenomis.
Kauno rajono Kalėdų eglutės 2021 įžiebimas
Kauno rajono Kalėdų eglutės 2021 įžiebimas / Kauno rajono savivaldybės nuotr.

„Šventinės eglutės įžiebimas ir Kalėdų laukimas visada jaudina, nes su jomis grįžta šviesa. Tai puiki proga pasidalinti gerumu: ištiesti pagalbos ranką, apkabinti artimą ar visai nepažįstamą žmogų, pasakyti šiltą žodį, suteikti vilties jos stokojantiems. Tai ypač svarbu dabar, kai pasaulyje daug įtampos ir nerimo dėl ateities“, – teigė Kauno rajono meras Valerijus Makūnas.

Kauno rajono eglutės įžiebimo šventės dalyviai galėjo stebėti, kaip ledo luitai Raudondvario dvaro parke virsta įspūdingomis skulptūromis: Spragtuku, Liūtu karaliumi, Princese ir Varliumi, Undinėle, Vilku ir trimis paršiukais, kitais pamėgtais pasakų herojais.

Pirmoji ledo skulptūra su elniais nušvito Kalėdų eglės įžiebimo ceremonijos metu – tiesiai prieš šventinio renginio sceną.

Šviesomis nutvisko ir čiuožykla, kurios ledu tradiciškai galės džiaugtis pačiūžų mėgėjai.

Šventės dalyvius sveikino Kalėdų Senelis su gausiu būriu pagalbininkų, koncertavo grupės „Queens of Roses“ ir „Tabasco“.

Kauno rajono Kalėdų eglės įžiebimo šventę vainikavo fejerverkai, jiems pokšint ir pasklindant spalvotomis ugnimis nakties danguje, nušvito Raudondvario dvaro pastatai, šviesos įsižiebė visame parke.

Nuaidėjus paskutiniams grupių „Queens of Roses“ ir „Tabasco“ pasirodymų akordams, kalėdiniame Raudondvario dvare prasidėjo nakties diskoteka.

Kalėdų eglutės įžiebimas atvėrė duris kitiems šventiniams renginiams ir atrakcijoms, kurių Raudondvario dvare netrūks visą gruodžio mėnesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius