Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su tėčiu žaidime dalyvavęs M.Katleris atskleidė kalėdinę dovaną, kuria nesidžiaugia

Šventės neatsiejamos nuo šeimos ir pačių brangiausių žmonių, todėl neatsitiktinai kalėdinė žaidimo laida tapo ypatinga. Vietoje įprastų svečių, šįkart čia lankėsi brangiausi žaidimo kapitonų Manto Katlerio ir Marijono Mikutavičiaus žmonės.
Mantas Katleis su tėčiu
Mantas Katleis su tėčiu / 15min ir TV3 nuotr.

Marijonui kompaniją palaikė jo sužadėtinė, žavingoji dizainerė Ieva Daugirdaitė, o Mantas Katleris į sukčiausius klausimus šįkart atsakyti bandė kartu su savo tėčiu Sauliumi.

Didžioji klausimų dalis šįkart buvo apie Kalėdas. Minime šią šventę kiekvienais metais, tačiau ar viską apie ją žinome?

Kalėdinėje laidoje netrūko ir staigmenų – studijoje apsilankė tikros alpakos, vardu Bruno ir Patriotas, vyko įvairūs eksperimentai bei nuskambėjo įspūdingas operos solisto Liudo Mikalauso pasirodymas. Net savo komandos kapitonus palaikantys svečiai buvo šventiškai savo galvas papuošę kalėdinėmis kepuraitėmis.

Laidoje netrūko ir asmeniškų pasakojimų bei minčių apie didžiąsias metų šventes. M.Katlerio tėtis pasakojo, kad nėra švenčių, kurias sutiktų ne namuose.

„Kalėdas ir Naujus visuomet reikia švęsti namuose“, – įsitikinęs jis.

Tiesa, jis neslėpė, kad šiai laidai, kurioje Kalėdų metu pasirodys su sūnumi, nemažai ruošėsi iš anksto.

TV3 nuotr./Mantas Katleis su tėčiu
TV3 nuotr./Mantas Katleis su tėčiu

„Kapitonas filmuojasi daugybėje laidų, tad neturėjo laiko pasiruošti kalėdiniam „galvOK“. O tėvukas, kadangi mėnesį prieš žinojo, kad čia filmuosis, turėjo mėnesį apsiskaityti“, – sakė M.Katleris apie taikliai atsakymus besirenkantį tėtį Saulių.

Ne ką prasčiau sekėsi ir Marijonui bei Ievai. „Marijonai, kodėl tu Ievos anksčiau neatsivedei? Viskas vyksta taip trumpai, gražiai, nereikia laukti...“ – sakė Andrius Žiurauskas apie puikiai atsakymus besirenkančią I.Daugirdaitę, kurią Marijonas apkabino po teisingo atsakymo.

TV3 nuotr./Ieva Daugirdaitė ir Marijonas Mikutavičius
TV3 nuotr./Ieva Daugirdaitė ir Marijonas Mikutavičius

Taip pat šios komandos kapitonas pripažino, kad labiausiai per šventes nesidžiaugia gavęs kojines ar megztinį, o M.Katleris – puodelį.

„Kai sulaukiau šios dovanos iš Kalėdų senelio, galvojau, koks šiais metais turėjau būti blogas“, – juokėsi laidoje M.Katleris, kurį žiūrovai išvys žaidime „galvOK“ šeštadienį 19.30 val. per TV3.

Tuo tarpu Ieva praeityje pripažins rašiusi Kalėdų seneliui laiškus. Tiesa, tų dovanų, kurias nurodydavo laiške, sulaukdavo tik labai retais atvejais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius