Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Sukčiavimu kaltinamas Tadas Lukoševičius įkvėps laisvės oro

Po trijų mėnesių, praleistų Kauno areštinėje, buvęs grupės N.E.O. narys Tadas Lukoševičius (26) ketvirtadienį buvo išleistas į laisvę. Vyrui, kuris kaltinamas neteisėtai pasisavinęs apie 400 tūkst. litų ir juos iššvaistęs, buvo sušvelninta kardomoji priemonė – vietoj suėmimo jam skirtas namų areštas.
Tadas Lukoševičius ir Dalia Lukoševičienė
Tadas Lukoševičius ir Dalia Lukoševičienė / Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr.

Namuose T.Lukoševičius privalės būti nuo 22 iki 12 val. Jis turi vengti viešų vietų, išskyrus parduotuves ir gydymo įstaigas. Namų areštas jam galios šešis mėnesius.

Šis teismo sprendimas pradžiugino ir T.Lukoševičių, ir jo mamą Dalią Lukoševičienę. Tiesa, prieš išsivaduodamas nuo antrankių vaikinas dar pabuvojo konvojaus automobilyje. 

T.Lukoševičių teisėja nurodė paleisti teismo salėje. Tačiau į posėdį jį atvežę konvojaus pareigūnai to neišgirdo ir buvusį šou pasaulio atstovą išvedė surakintomis rankomis. Antrankiai T.Lukoševičiui buvo nuimti tik kieme. Su jo laukusia mama Dalia Lukoševičiene kaltinamasis išvyko į Vilnių.

Sukčiavimu kaltinamas T.Lukoševičius pernai vis vengė atvykti į Kauno apylinkės teismo posėdžius. Todėl teisėja paskelbė jo paiešką, o atvesdintam vaikinui skyrė kardomąją priemonę – trijų mėnesių trukmės suėmimą.

Kauno apylinkės teismas, po ilgų atdėliojimų, sausio 30-ąją pradėjo nagrinėti T.Lukoševičiaus bylą.

Vasario 26-osios posėdžio metu T.Lukoševičius prašė teismo skirti jam švelnesnę kardomąją priemonę. Vyras tvirtino pasimokęs, kad į posėdžius neatvykti negalima. Jis tvirtino į teismą atvyksiąs, net jei ir sirgtų, o dabar norįs pasirūpinti sergančia savo mama. Kitas teismo posėdis numatytas balandį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius