-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Suodaitis – apie stulbinamą Bunkės panašumą į Siegel: „Praeidamas net krūptelėdavau“

Trečiadienio vakarą Klaipėdos „Švyturio“ arenoje praūžė po kelerių metų sugrįžę humoro apdovanojimai „Auksiniai svogūnai“.
Natalija Bunkė, Laurynas Suodaitis, Viktorija Siegel
Natalija Bunkė, Laurynas Suodaitis, Viktorija Siegel / Andriaus Pelakausko, Gyvenimas Šiaurėje nuotr,

Gitanu Nausėda tapęs Ramūnas Rudokas, į Ingridą Šimonytę pavirtusi Rosita Paulauskaitė, Igną Vėgėlę įkūnijęs Šarūnas Banevičius, Dalia Grybauskaite vienam vakarui tapusi Inga Valinskienė, kaip Tomas Vytautas Raskevičius pasirodęs Arvydas Martinėnas-Vudis ar tradiciškai Petro Gražulio amplua žiūrovus džiuginęs Deividas Norvilas-Deivis – apdovanojimai žiūrovams šiemet pateikė tikrai daug džiugesio akiai. O kiek tai sukels juoko, įsitikinsite antrąją Velykų dieną per TV3, nuo 19.30 val.

Tuo tarpu vakaro laidos „TOP 3“ žiūrovai išvys tai, kas apdovanojimų metu vyko užkulisiuose. Pavyzdžiui, ką scenos žvaigždės ar apdovanoti personažai galvoja vieni apie kitus?

P.Gražulis atviravo, kad jam tokios parodijos tinka ir patinka, kadangi ir pats yra mėgėjas iš savęs pasijuokti. Tuo tarpu I.Valinskienė tarp savęs ir D.Grybauskaitės įžvelgė ir panašumų. Ryškiausias jas vienijantis bruožas, anot dainininkės, yra santūrumas. O štai tam, kad kuo geriau atskleistų I.Šimonytę, R.Paulauskaitė pripažino net specialiai pramokusi keletą premjerės frazių!

Vis dėlto daugiausiai dėmesio šių metų apdovanojimuose sulaukė skandalas, nė kiek nesusijęs su politika! Tai – verslininkų Lauryno Suodaičio ir Viktorijos Siegel skyrybų drama. Dar labiau intriguoja tai, kad nuomonės formuotoją scenoje įkūnijo Natalija Bunkė. Primename, kad abi šios moterys kadaise puoselėjo romantinius jausmus tam pačiam vyrui – Danieliui Bunkui.

„Supratome, kad kalčiausias čia yra Zvonkus, nes šita piramidė nuo jo ir prasidėjo. Sakėme, kad jei tai būtų pinigų piramidė, aš ir Zvonkus pinigų turėtume daugiausiai“, – juokėsi užkulisiuose kalbinta N.Bunkė.

Tuo tarpu pats L.Suodaitis stebėjosi stulbinamu N.Bunkės panašumu apdovanojimuose į V.Siegel. „Net krūptelėdavau vis praeidamas“, – šypsojosi jis.

„TOP 3“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais, 21 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius