-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susižadėjo aktoriai M.Bendžius ir G.Šepliakovaitė: lemtingas „taip“ – aukštai Sakartvele

Aktorius, atlikėjas Mantas Bendžius ir aktorė, dainininkė Greta Šepliakovaitė džiaugiasi nauju etapu – pora susižadėjo. Pasipiršti mylimajai vaikinas ryžosi Sakartvele, o daugiau detalių jis atskleidė interviu portalui Žmonės.lt.
Mantas Bendžius ir Greta Šepliakovaitė
Mantas Bendžius ir Greta Šepliakovaitė / Asmeninio archyvo nuotr.

Aktoriaus, atlikėjo Manto Bendžiaus ir taip pat aktorės Gretos Šepliakovaitės sužadėtuvės įvyko Sakartvele, prie Kazbegi vienuolyno, kuris yra ant aukšto kalno. Savo įspūdžiais Mantas sutiko pasidalinti su Žmonės.lt portalu.

„Turėjau mintį, kad noriu pasipiršti kažkur, kur įkvepia, ir greičiausiai ne Lietuvoje. Neseniai nusprendėme keliauti į Sakartvelą, ir žinojau, kad čia yra nuostabių kalnų, o jie užburia“, – sakė jis.

Paklaustas, ar ilgai tam ruošėsi, ar jau seniai kirbėjo mintis, kad metas žengti dar vieną žingsnį santykiuose, M.Bendžius pripažino, jog pamąstymų vis būdavo, bet jis tai neturėjo žiedo šalia, tai dar kokios nors nepalankios aplinkybės susiklostydavo. O šį kartą viskas buvo taip, kaip turi būti.

Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Bendžius ir Greta Šepliakovaitė
Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Bendžius ir Greta Šepliakovaitė

„Lipome į kalną, buvo vėjuota, bet aplink – nė vieno žmogaus – pasisekė! Rytas, Greta nieko neįtarė, paprašiau brolio, kad mus „nufotografuotų“, tada pasisukau, o Greta jau suprato ir pradėjo klausti, ką čia darau, priklaupiau ir viskas jau vyko, kaip vyksta. Gal kada pasidalinsime ir vaizdo įrašu“, – šypsodamasis prisiminė dainininkas ir pridėjo, kad jo mylimoji nė neįtarė, kad jos laukia tokia maloni staigmena.

Greta ir Mantas pažįstami apie aštuonerius metus, o draugauja jau virš ketverių.

„Tikrai buvo visko, bet kai išmokom išgirsti vienas kitą ir garsiai kalbėtis, viskas tapo daug paprasčiau“, – paklaustas apie iššūkius santykiuose, teigė atlikėjas.

Jųdviejų keliai susikirto dėl tos pačios profesijos – aktorystės.

„Mes su Greta buvome kursiokai Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, vaidybos studijose, vienas kitą puikiai pažinojome ir paskutiniaisiais studijų metais sugalvojome padraugauti rimčiau, taip ir tęsiasi iki šiol. Smagu, kai pamilsti žmogų jį puikiai pažinodamas, nebereikia klausinėti mėgstamiausios spalvos ir panašių dalykų“, – portalui Žmonės.lt tikino M.Bendžius.

Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Bendžius ir Greta Šepliakovaitė
Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Bendžius ir Greta Šepliakovaitė

Sužadėtiniams mintys apie vestuves dar nesisuka – planavimus palieka vėlesniam laikui. O kol kas gyvena kelionės po Sakartvelą įspūdžiais.

„Mūsų draugai neseniai buvo Sakartvele, todėl maršrutas buvo suplanuotas ir vykdomas labai sklandžiai, aplankant nuostabias vietas. Pradėjome kalnuose, slidinėjant, labiau pamatant, kaip vyksta gyvenimas čia, o vėliau vykome link sostinės, patyrinėti, kaip viskas vyksta ten, kur didelis miestas, daug įvairaus maisto ir pramogų. Sakartvelas mums labai patiko“, – įspūdžiais dalijosi pašnekovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius