Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šventinio makiažo modeliais tapo garsios moterys, tarp jų – Danieliaus Bunkaus mylimoji Justina

Trečiadienio vakarą naujojoje „Make Up Store“ studijoje Vilniuje, Užupio rajone, rinkosi grožio industrijos naujienomis besidominčios moterys. Profesionalūs makiažo meistrai čia pristatė tris įvaizdžius, skirtus šventiniam laikotarpiui.
Justina Stambrauskaitė, Neringa Šiaudikytė, Oksana Zlatkovaitė
Justina Stambrauskaitė, Neringa Šiaudikytė, Oksana Zlatkovaitė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Vakaro metu į studiją atskubėjusios moterys išgirdo makiažo meistrų patarimus, kaip pasidažyti trims skirtingoms progoms – Kalėdų vakarui su artimaisiais, šventiniam įmonės vakarėliui ir žėrinčiam Naujų metų vakarėliui.

Renginio viešnios ne tik klausėsi patarimų, bet ir viską pamatė praktiškai: trys žinomos moterys – dainininkė Neringa Šiaudikytė, futbolininko Deivido Šembero mylimoji Oksana Zlatkovaitė ir Kauno mero patarėjo Danieliaus Bunkaus širdies draugė, viešųjų ryšių specialistė Justina Stambrauskaitė – tapo vakaro modeliais.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Šventinio makiažo tendencijų pristatymo akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Neringa Šiaudikytė

Makiažo meistrai Povilas Staniulionis, Vidaja Vileišaitė ir Kristina Oganesian garsias moteris išgražino tiesiog publikos akivaizdoje.

Kiekviena jų buvo papuošta skirtingai progai. N.Šiaudikytė – Naujiems metams, O.Zlatkovaitė – įmonės vakarėliui, o J.Stambrauskaitė – jaukiam šventiniam vakarui namuose.

Renginio metu vizažo meistrai susirinkusiems svečiams papasakojo, kokios makiažo tendencijos vyrauja šįmet. 

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Šventinio makiažo tendencijų pristatymo akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Oksana Zlatkovaitė

Antai į įmonės vakarėlį jie siūlo eiti perdėm neprisidažius – moterys turėtų pasirinkti, ką išryškinti – akis ar lūpas, vengti blizgučių, dažytis santūriau. 

Naujiems metams vizažo meistrai siūlo nepabūgti pasidažyti ryškiau – papuoššti save aukso spalvos dėtalėmis, lengvu blizgučių kiekiu. Šįmet madingos tamsios lūpų spalvos, lūpdažiai neturėtų būti žėrintys ar perdėm matiniai. 

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Šventinio makiažo tendencijų pristatymo akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Šventinio makiažo tendencijų pristatymo akimirka

Tuo tarpu jaukiam vakarėliui namuose siūloma nebijoti pasipuošti – juk įvaizdis taip pat kuria šventinę atmosferą. J.Stambrauskaitę vakaro metu meistrė papuošė blizgučiais – išdažė akis, tačiau lūpas paliko kone natūralios spalvos, idant būtų matyti kontrastas, o merginos grožis liktų natūralus. 

Žmonės.lt J.Stambrauskaitė pasakojo, kad toks įvaizdis jai – labai tinkamas, mat Kalėdas šįmet ir žada sutikti artimųjų būryje. „Tik bijau, kad pačiai taip pasidažyti gali nepavykti – gal vėl reikės kreiptis į profesionalus“, – juokėsi mergina.

Justina pasakojo, kad į profesionalus ji kreipiasi gana dažnai: „Jei, tarkime, penktadienio vakarą einu į kokį klubą, tada tikrai pati pasidažau. Tačiau jei renginys didesnis, visada kreipiuosi į profesionalus – pati neturėčiau nei tiek laiko, nei priemonių, nei įgūdžių.“

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Šventinio makiažo tendencijų pristatymo akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Justina Stambrauskaitė

Makiažo tendencijomis J.Stambrauskaitė nesidomi. Tačiau žino, kas jai tinka. Tuo ir vadovaujasi. „Mano kosmetinė nėra labai didelė. Joje – makiažo pagrindas, skaistalai, antakių pieštukas ir tiek. Na, jei puošiuosi vakarui, tada dar pasidažau akis šešėliais“, – sako.

Paklausta, ar nesibodi viešumoje pasirodyti be makiažo, J.Stambrauskaitė lieka atvira: „Manau, kad net namuose moteris turi atrodyti gražiai. Todėl taip, dažausi kasdien.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius