Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tangomanus“ keičia „Salsamanai“ – laukia pirmasis šokių projektas Kuboje: atskleisti dalyviai

Dar ne taip seniai visa Lietuva bent trumpam buvo tapusi pačia aistringiausia šalimi pasaulyje – daugybė žmonių pasijautė užvaldyti raudonų, seksualių ir nepamirštamų tango judesių. Tačiau vieno nuotykio visam gyvenimui – negana. Todėl skelbiama, kad šis šokių, nuotykių ir kelionių projektas tęsis ir toliau.
TV Projektas „Salsamanai“
TV Projektas „Salsamanai“

Pasiruoškite būti nustebinti, nes... didysis nuotykis prasideda! Jis ištrins visą kasdienybės rutiną, privers užvirti kraują ir gyvenimui suteiks egzotiškiausių prieskonių, nes kartu su 8 ryškiausiais šalies veidais nusikelsime į paslaptingąją Kubą, kurioje šįkart būsime apsvaiginti „Salsamanų“!

Šį kartą šokių ir nuotykių projektas pakvies į šalį, kurioje tarsi sustoja laikas. Tai šalis, kuri mus, šiauriečius, traukia aistringu pietiečių temperamentu, ryškiausių spalvų kupina architektūra, anų laikų automobilių pilnomis gatvėmis, atvirukus primenančiais Karibų paplūdimiais, ir, žinoma, ja – būtent Kuboje gimusia salsa.

Tai yra vieta, kurioje šis šokis šokamas kasdien – namuose, kiemuose, gatvėse, o kartais gal net ir sapnuose. Tai – vieta, kurioje žmonės išmoksta šokti salsa vos pradėję vaikščioti, o jausmingi muzikos ritmai juos kiekvieną dieną palydi nuo ryto iki vakaro. Tai – šalis, kuri net 8 išrinktiesiems visą likusį gyvenimą siesis su didžiausiu nuotykiu. Ir nors jis truks vos kelis mėnesius, prisiminimai liks amžiams.

V. Ovadnevo nuotr./Tadas Gryn
V. Ovadnevo nuotr./Tadas Gryn

Tokios minties sužavėti, sukaupę visas savo jėgas ir drąsą, šiai neįtikėtinai patirčiai pasiryžti nusprendė ryškūs Lietuvos veidai. Jie pasižadėjo sau pamiršti komfortą, Lietuvoje liekančius artimuosius, savo įprastas, tačiau daugybės laiko reikalaujančias veiklas, ir užmiršti viską, kuo gyveno iki tol. Ir viskas dėl to, jog būtų įtraukti nuostabaus ir niekuomet nesibaigiančio salsos ritmo bei dar sodresnių spalvų kupinos Kubos.

Į didįjį nuotykį leisis 4 beprotiškai žavios, ir lygiai taip pat beprotiškai skirtingos pramogų pasaulio atstovės. Tai – daugybės žmonių širdis jau seniai besinešiojanti viena mylimiausių televizijos laidų vedėjų Jurgita Jurkutė, tūkstančius gerbėjų ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje turinti dainininkė Monika Liu, ryškiausiuose šių dienų šalies filmuose pagrindinius vaidmenis kurianti aktorė Ugnė Zavistauskaitė ir moteris, kurią gaubia daugybė paslapčių. Tai – Venesueloje užaugusi lietuvių kilmės aktorė Gailė Butvilaitė.

V. Ovadnevo nuotr./Monika Liu
V. Ovadnevo nuotr./Monika Liu

Nuo šių moterų nė kiek neatsilieka ir tokie pat garsūs vyrai, savo žvilgsniu galintys ištirpdyti net ir šalčiausios lietuvaitės širdis. Salsos receptą pasiruošęs sužinoti įvairių projektų dalyvis bei dainininkas, kurio veidą visuomet puošia šypsena – Norbertas Liatkovski. Jam nė kiek nenusileidžia daugybę talentų turintis kitas vyras – aktorius bei atlikėjas Edgaras Bechter. Į Kubą bent dalelę Lietuvos – juk krepšinis visuomet rusena mūsų širdyse – pasiryžęs nuvežti ir krepšininkas Simas Buterlevičius. O taip pat – garsus šalies aktorius Tadas Gryn.

V. Ovadnevo nuotr./TV projekto „Salsamanai“ dalyviai
V. Ovadnevo nuotr./TV projekto „Salsamanai“ dalyviai

Vos šių žmonių kojos palies Kubos žemę, jie nejučia kiekvieną akimirką ims judėti salsos ritmu. O didžiausiu jų ramsčiu šioje kelionėje taps 8 vietiniai profesionalai – beprotiškai aistringi Kubos šokėjai. Jiems salsa – kur kas daugiau nei tik pramoga. Tai yra jų gyvenimo būdas.

Kartu su šiais profesionalais, lietuviai mokysis šokti, tačiau repeticijų salė – tik pirmoji ir paprasčiausia stotelė. Kiekvieną kartą poroms teks pasirodyti vis kitoje vietoje – neįtikėtino grožio ispanų keliautojų pastatytose Havanos aikštėse, paprastose gatvėse, kiemuose, kuriuose gyvena vietiniai ar net spindinčiuose Karibų jūros paplūdimiuose.

V. Ovadnevo nuotr./Jurgita Jurkutė
V. Ovadnevo nuotr./Jurgita Jurkutė

Kiekvienos poros – lietuvio ir kubiečio – pasirodymus vertins eiliniai žmonės. Taksistai, praeiviai, šio šokio mylėtojai, o gal nedidelės parduotuvės spalvingoje gatvėje savininkai. Tačiau niekada nevertėtų pamiršti, kad nesvarbu, kokia profesija žmogus beužsiimtų, Kuboje salsą žino kiekvienas. Vietiniai ja kvėpuoja.

8 Lietuvos garsenybių laukia prakaito kupinos dienos, aistringi vakarai, džiaugsmo ir skausmo ašaros, ir, žinoma, salsa. Daugiau kalbėti apie tai neverta – tam reikia pasiruošti, ir visu kūnu tai priimti.

„Salsamanai“ – greitai per TV3 televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius