Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 03

„The Roop“ choreografo istorija: pripažinimas, ramybės paieškos bažnyčioje ir svetur gyvenantys vaikai

Jau daugiau nei dešimtmetį choreografas, šokėjas Marijanas Staniulėnas (43) atsakingas už įvairių projektų, konkursų šokių pastatymus, o kur dar svarus indėlis į grupę „The Roop“. Tad didžiajai daliai pramogų pasaulio atstovų vyras yra puikiai žinomas, užtat jo sėkmės istorija dažnai nugula kažkur giliau į stalčių. Visgi dabar Marijanas 15min atvirai pasakoja, nuo ko viskas prasidėjo, kodėl paguodos ieškojo būtent bažnyčioje, kaip gimė „The Roop“ šokių žingsneliai ir kokią didžiausią dovaną jam suteikė vaikai.
Marijanas Staniulėnas, grupe „The Roop“
Marijanas Staniulėnas, grupe „The Roop“ / 15min, asmeninio albumo ir Jurgos Urbonaitės nuotr.

Šokiu susižavėjo nuo mažumės

Marijano kūrybiškumą buvo galima išvysti jau seniai, dar gerokai prieš „The Roop“ – įvairiuose koncertuose, M.A.M.A. apdovanojimuose, televizijos projektuose „Tu gali šokti“, „Lietuvos balsas“ ir daugybėje kitų. Jis tapo ne tik šou, bet ir spektaklių, teatro „šokių žingsnelių“ mokytoju.

Bet iki to, kad galėtų didžiuotis šiais pasiekimais, choreografas turėjo nueiti ilgą ir sunkų kelią. O viskas prasidėjo, kai jam buvo vos šešeri.

„Vaikų šokių mokykloje lankiau tautinius šokius. Taip šokau iki penktos klasės, o tada sugalvojau, kad noriu dar ką nors daryti, tad gyvendamas Ignalinoje pradėjau važinėti į Visagine esantį sportinių šokių klubą. Ten šokdamas praleidau trejus metus.

Važinėdavau traukiniu iki Visagino, o iš stoties į salę mišku eidavau 20 minučių. Tuomet buvau 11 metų ir pats vienas grįždavau namo 12 valandą nakties“, – savo istoriją pradeda M.Staniulėnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius