-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tiesioginiame M-1 eteryje pasiektas naujas rekordas!

Lapkričio 15 d. dieną prasidėjęs M-1 laidų vedėjo Ginto Vaičikausko iššūkis pasiekė finišo tiesiąją. Po 40 valandų tiesioginiame eteryje buvo pagerintas ilgiausiai radijo laidoje be pertraukų dirbusio radijo laidų vedėjo rekordas! Rašoma M-1 pranešime spaudai.
M-1 rekordas
M-1 rekordas

Kokia buvo Ginto paslaptis šitiek laiko išbūti nemiegojus? Pirmiausia, sulaukė ypatingo klausytojų palaikymo: jie rašė laiškus, siuntė palaikymo žinutes, dalyvaudami žaidimuose, nepamiršdavo palinkėti jam sėkmės ir stiprybės, tą patį palaikymą išreiškė ir live transliacijų metu rašydami įdomius klausimus bei palaikymo žodžius. Siūlė ir susimesti tam, jog Gintas rekordą pratęstų dar kelioms valandoms.

Taip pat, Gintui padėjo buvusių ir esamų kolegų kompanija bei kiti svečiai, kurių gretose buvo Mindaugas Stasiulis, prisijungęs iš Kubos, Ieva Stasiulevičiūtė iš Niujorko, į studiją užsukęs Justinas Jarutis ir Donatas Montvydas. Prisijungė ir buvusio rekordo savininkas, radijo stoties M-1 Plius laidų vedėjas Tomas Ramašauskas, 2000 metais pasiekęs 38 valandų radijo eteryje, irkline valtimi Atlantą perplaukęs Aurimas Valujavičius ir kiti. Nakties metu Ginto žvalumą užtikrino tiesioginiai žaidimai su radijo klausytojais ir laidų vedėjas Gustas, įjungęs gerą muziką ir kompiuterinius žaidimus.

Rekordas rekorde taip pat praėjo sėkmingai – Pijus Opera gyvame eteryje surepavo net 158 žodžius per puse minutės, o Marius Montikas į rekordų knygą įsirašė kaip ilgiausiai (net 6 valandas!) ant galinių neįgaliojo vėžimėlio ratų išstovėjęs žmogus.

Tiesa, buvo neapsieita ir be šiokių tokių trikdžių – vakar Ginto poilsio minutes sudrumstė pranešimas dėl sirenų testavimo. Paminėtina, jog siekdamas šio rekordo visą gyvo eterio laiką Gintas praleido stovėdamas.

Pasiekęs rekordą Gintas nuoširdžiai padėkojo visiems skambinusiems ir kitaip jį palaikiusiems klausytojams bei pasidalijo įspūdžiais: „Tokio klausytojų palaikymo aš nesu sulaukęs per 20 metų darbo eteryje. Esu labai jiems dėkingas. Po šio rekordo aš kurį laiką tikrai labai vertinsiu visus smulkius kasdienius dalykus. Pavyzdžiui, nueiti į dušą, paskrolinti telefone, galų gale, pamiegoti ilgiau nei pusvalandį.“

Tai, kas vyko už kadro ir trumpus svečių interviu galite pamatyti ir M-1 socialiniuose tinkluose.

Džiaugiamės kolegomis bei klausytojais, išreiškusiais palaikymą ir padėjusiais Gintui pagerinti, rodos, neįveikiamą rekordą!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius