-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tuoj gimdysianti Inga Stumbrienė originaliai atskleidė vaikelio lytį: surengė pasakišką šventę

Trečios atžalos laukiantys verslininkai Inga ir Aivaras Stumbrai sužinojo savo vaikelio lytį itin originaliu būdu. Pora surengė pasakišką kūdikio lyties atskleidimo šventę.
Inga ir Aivaras Stumbrai
Inga ir Aivaras Stumbrai / Asmeninio albumo nuotr.

Inga ir Aivaras ketvirtadienį surengė kūdikio lyties atskleidimo šventę, kurios akimirkomis sutiko pasidalinti su portalu Žmonės.lt.

Ligi šiol pora nežinojo, ar mergaitė, ar berniukas jiems gims. Tačiau įspūdingoje kūdikio lyties atskleidimo šventėje paaiškėjo, kad šeimą netrukus papildys dar vienas sūnus.

Vaikelio lytis atskleista itin originaliai – pro Ingą ir Aivarą Stumbrus praskrido trys lėktuvai, kurie leido mėlynos spalvos dūmus.

Dar prieš didžiąją akimirką socialiniuose tinkluose I.Stumbrienė intrigavo sekėjus, ragindama paspėlioti, ar jų šeimą papildys berniukas, ar mergaitė.

„Labai ilgai laukėme šios dienos ir pagaliau ji atėjo. Šiandien sužinosime, ar mūsų šeimą papildys berniukas, ar mergaitė“, – pasidalijusi keletu fotosesijos kadrų rašė ji.

GENDER REVEAL 💖💙 Spėkite, berniukas ar mergaitė?! Labai ilgai laukėme šios dienos 🫠 ir pagaliau ji atėjo 😁 Šiandien sužinosime, ar mūsų šeimą papildys berniukas ar mergaitė 🌟

Posted by Inga Stumbriene on Thursday, March 21, 2024

Kūdikio lyties atskleidimo šventėje Inga vilkėjo baltos spalvos suknelę su rožių detalėmis, kurių gamybai prireikė daugiau nei 8 metrų audinio. Balta spalva šiai progai pasirinkta neatsitiktinai, ji moteriai siejasi su nauja pradžia.

„Labai laukiau ir norėjau, kad viskas būtų tobula ir nepamirštama, nes juk tai momentas, kuris išliks atmintyje visam gyvenimui. Tad, esu be galo dėkinga už specialiai man šiai ypatingai progai sukurtą suknelę. Šią nuostabaus grožio baltą suknelę „Dream of rose“ sukūrė dizainerė Jūratė Steponavičiūtė – viena iš dviejų „Step by step fashion“ lietuviško prekinio ženklo seserų. Jau ir anksčiau yra tekę įgyvendinti bendras vizijas, tad tikrai jomis pasitikiu, merginos jaučia, kas man patinka ir tinka. Nusprendus kurti naują modelį iki šventės buvo likusi vos viena savaitė. Tad, visa komanda dirbo negailėdama jėgų, dienomis, bei naktimis. Vien rožių dekorui buvo sunaudota virš 8 metrų audinio! Baltos rožės parinktos neatsitiktinai – tai stiprybė, meilė, nekaltumas, nauja pradžia. Tad laukiant vaikelio atėjimo į šį pasaulį pasirinkome būtent šią simboliką. Labai džiaugiuosi, jog ir šį kartą visas idėjas mums kartu pavyko įgyvendinti tobulai, visu 100 procentų!“, – rašė I.Stumbrienė.

Primename, kad apie laukiamus gandrus I.Stumbrienė pranešė mįslingai. Tarpušventyje verslininkė instagrame pasidalijo nuotrauka, kurioje jos vyras jai laiko už nėščiosios pilvuko.

Užminusi mįslę apie į pasaulį atkeliaujantį kūdikėlį, Inga rašė: „Spėkite, kokią ypatingą dovanėlę mes išpakuosime kitais metais?“.

Jau kitą dieną I.Stumbrienė patvirtino spėliones – pasidalijo nuotrauka, kurioje matyti neuždengtas suapvalėjęs jos pilvukas.

„TAIP! Mes laukiame mūsų trečiojo stebuklo!“ – rašė Inga.

Inga ir Aivaras Stumbrai augina dar dvi atžalas – dukrą Estelą ir sūnų Gabrielių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius