Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turkijos TV žvaigžde tapusi lietuvė: „Vyras paprašė priimti islamą ir aš sutikau“

Vienos didžiausių Turkijos modelių agentūros „Ice management“ bendrasavininkė, buvęs modelis bei aktorė Karolina Demirci Lietuvą paliko prieš penkiolika metų. Turkijos televizijoje sužibėjusi ir gerbėjams dabar pažįstama Kerry vardu, ji Lietuvą paliko po grožio konkurso, kuriame sulaukė pasiūlymo dviem mėnesiams išvykti į Turkiją padirbėti modeliu.
Karolina ir Serdaras Demirci
Karolina ir Serdaras Demirci / Asmeninio archyvo nuotr.

Tada Karolina nė nenutuokė, kad jos gyvenimas apsivers aukštyn kojomis, svečioje šalyje sukurs verslą, taps televizijos žvaigžde ir susilauks dviejų nuostabių vaikų. Viskas pasikeitė pirmą kartą išvydus savo būsimą vyrą, ją pasamdžiusios modelių agentūros vadovą Serdarą Demirci.

„Kai pirmą kartą pamačiau Serdarą užėjusi į jo kabinetą, pagalvojau, oho, tai gražiausias kada nors mano sutiktas vyras”, – antradienį pasirodysiančioje laidoje „Bus visko“ pasakojo Karolina.

Gražuolė iš Lietuvos ir Serdaras, buvęs modelis ir vienos didžiausių modelių agentūros bendrasavininkas, iškart tapo pora. Prabėgus vos metams dvidešimtmetė Karolina ir trylika metų vyresnis Serdaras įteisino savo santykius susituokdami. Nors vyras nėra praktikuojantis musulmonas ir nesimeldžia penkis kartus per savaitę, Karolina laidoje prisipažino, kad prieš susituokiant vyras paprašė priimti islamą.

Asmeninio archyvo nuotr./Karolina ir Serdaras Demirci
Asmeninio archyvo nuotr./Karolina ir Serdaras Demirci

„Vyras manęs paklausė, ar galėčiau tai padaryti tam, kad šeima nebūtų susiskaldžiusi ir vaikai turėtų vieną kelią. Jeigu žmogų myli ir jam tai svarbu, nematau tame nieko blogo. Santuoka ir yra ta vienybė, kur vienoje situacijoje aš prie jo prisitaikau, kitoje – jis”, – Stambule pasakojo Karolina.

Laidoje Karolina atskleidė, kaip atrodė islamo priėmimo ceremonija, kokių tradicijų Turkijoje laikomasi vietoj mergvakario šventės ir kaip atrodė vestuvės, kurios tęsiasi dvi dienas.

Asmeninio archyvo nuotr./Karolina ir Serdaras Demirci
Asmeninio archyvo nuotr./Karolina ir Serdaras Demirci

Netrukus Karolina pastojo ir susilaukė pirmo sūnaus, po to buvo antras nėštumas ir gimė antrasis sūnus. Turkijoje moterys į gimdymą vyksta pasipuošę, pasidažiusios ir sutvarkytais plaukais. Mat ten labai populiaru į gimdymą pasikviesti profesionalią fotografę, kuri fiksuoja visas akimirkas tiek sąrėmių, tiek gimdymo metu. Tėvų ašaras ir pirmąsias naujagimio akimirkas atėjus į pasaulį.

Prieš išvykdama gyventi į Turkiją Karolina prisiklausė daugybės nuogąstavimų, neva vyras uždarys namuose, aprengs abają ir neleis dirbti, tačiau moteris atvirauja, kad viskas buvo priešingai. Vyras ne tik palaikė, bet ir paskatino moterį siekti stulbinančios karjeros. Šešias dienas per savaitę Karolina fotografavosi reklaminėse fotosesijose ir dar atrado laiko kartu su vyru įkurti naują modelių agentūrą „Ice Management“, kuri šiandien yra viena didžiausių ir lyderiaujančių visame Stambule. Panorus išbandyti savo jėgas aktorystėje, Karolina gavo vaidmenį populiariame televizijos seriale, kur dvejus metus atliko pagrindinių veikėjų kaimynės Alex vaidmenį ir tapo žinoma visoje Turkijoje.

„Tai buvo daugybę metų rodomas serialas. Jo personažai užaugo kartu su aktoriais. Nors mano rolė nebuvo pagrindinė, gatvėje buvo sunku praeiti pro gerbėjų minias norinčias nusifotografuoti”, – prisiminė Karolina.

Laidos „Bus visko“ stop kadras/Karolina Demirci
Laidos „Bus visko“ stop kadras/Karolina Demirci

Kadangi Turkams Karolinos vardas buvo per ilgas, spaudoje moteris buvo pristatinėjama Gražiosios Kerry vardu. Pasibaigus serialui, lietuvė gavo pasiūlymą tęsti aktorės karjerą ir atlikti vaidmenį seriale „Didingasis amžius“, tačiau jo atsisakė.

„Supratau, kad žvaigždės gyvenimas ne man, aš mėgstu privatumą, o Turkijoje žmonės tiesiog pamišę dėl įžymybių, jie padarys viską, kad gautų nuotrauką su tavimi ir autografą. Gali net nebandyti aiškinti, kad kažkur skubi ar turi reikalų”, – pasakojo lietuvė ir atskleidė, kad sutikus vaidinti seriale būtų reikėję ne tik skirti visą savo laiką, bet ir atlikti daugybę intymių scenų, kurios buvo nepriimtinos nei jai, nei jos vyrui.

Nors milijoninis miestas Stambulas nėra viena iš stipriausių mados sostinių pasaulyje, čia jauniems modeliams puiki vieta pradėti savo karjerą. Jei Niujorke ar Paryžiuje gražuolės po fotosesijų su prabangiais papuošalais, ar drabužiais grįžta į savo apartamentus, kuriuose neretai laksto tarakonai ir tenka gyventi dviaukštėse lovose, čia manekenės gyvena ekskliuzyviniuose apartamentuose su gražiausiais Stambulo vaizdais.

Asmeninio archyvo nuotr./Karolina ir Serdaras Demirci su vaikais
Asmeninio archyvo nuotr./Karolina ir Serdaras Demirci su vaikais

Moteris atskleidė, kad pagrindinis jos su vyru agentūros išskirtinumas yra ne tik tai, kad jie turi labai daug patirties, bet ir tai, kad patys yra buvę modeliai ir savo atstovaujamiems modeliais yra tarsi tėvai, kurie dalinasi visomis modelių pasaulio subtilybėmis bei per daugybę metų išmoktomis pamokomis, kurios atvėrė duris į platųjį mados pasaulį.

Kaip atrodė Karolinos ir Serdaro vestuvės, kokia dvyliktus santuokos metus skaičiuojančios poros santykių paslaptis ir kodėl Serdaras Karolinai nepasipiršo, – antradienio vakarą laidoje „Bus visko“ 20 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius