Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV prodiuserė Goda Skačkauskaitė ir Andrius Jokubaitis susituoks šią vasarą

Šių metų kovo mėnesio pabaigoje bendrovės „TV manija“ vykdomoji prodiuserė Goda Skačkauskaitė viešai prakalbo apie sužadėtuves su mylimuoju Andriumi Jokubaičiu, nuo smalsuolių ji tai slėpė net kelis mėnesius. Šiuo metu Goda gyvena pasiruošimo ir planavimo nuotaikomis, nes pora lemtingąjį „taip“ ketina ištarti jau šią vasarą.
Goda Skačkauskaitė ir Andrius Jokubaitis,
Goda Skačkauskaitė ir Andrius Jokubaitis / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.
Temos: 1 TV

Moteris kalbėjo, kad vestuvių puotos darbai jau įgavo pagreitį, yra dėliojami taškai ant „i“. „Nesame dar 100 procentų pasitvirtinę datos, tačiau ketiname susituokti šią vasarą. Esu prietaringa ir tikiu, kad tai padaryti reikia per metus nuo sužadėtuvių“, – Žmonės.lt teigė vykdomoji prodiuserė. Goda taip pat yra įsitikinusi, kad geriausias metų laikas kelti vestuves – vasara.

Godos Skačkauskaitės sužadėtuvių žiedas
Godos Skačkauskaitės sužadėtuvių žiedas

G.Skačkauskaitė planuodama vestuves neliks viena, mat gausus draugų būrys su didžiuliu malonumu nori padėti būsimai nuotakai. „Planuodama vestuves nebijau paprašyti draugų pagalbos. Turiu bičiulių, kurie gali šioje situacijoje pagelbėti: Valerijus Gigevičius šukuoseną galės sukurti,  Egidijus Rainys – suknelę“, – teigė Goda.

Paklausta, gal jau siuvama suknelė, G.Skačkauskaitė pasakojo, kad dabar vyksta tik pasiruošimo darbai.

„Esu susitarusi, kad Egidijus Rainys kurs, buvome jau susitikę ir aptarėme, kokia tai galėtų būti suknelė“, – Žmonės.lt teigė būsima nuotaka.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius