-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

TV3 ruošiasi trečiajam „Chorų karų“ sezonui ir kviečia į pirmąją atranką Klaipėdoje

Galingasis milžiniško populiarumo sulaukęs projektas „Chorų karai“ TV3 eterį trečiąkart sudrebins po Naujųjų.
Jurgita Jurkutė, Edmundas Kučinskas ir Vytautas Šapranauskas
Jurgita Jurkutė, Edmundas Kučinskas ir Vytautas Šapranauskas / TV3 nuotr.

Evelina Anusauskaitė su Sasha Song, Raigardas Tautkus, Irena Starošaitė, Edmundas Seilius, Vilija Pilibaitytė-Mia, Eglė Jurgaitytė, Deividas Norvilas-Deivis, Liudas Mikalauskas, Neringa Čereškevičienė, Danguolė Beinarytė, Justas Lapatinskas, Stanislavas Stavickis-Stano, Augustė Vedrickaitė ir Deivydas Zvonkus – šie „Chorų karų“ generolai per du projekto sezonus subūrė ir išaugino tokius puikius kolektyvus kaip „Šampaninis Kauno choras“, „Telšių Smaragdinis choras“, „Alytaus Oranžinis choras“, „Tarptautinis Sidabrinis choras“, „Kauno Burgundiškasis choras“ ir kiti. Šie kolektyvai sulaukė Lietuvos pripažinimo.

Jau lapkričio 14 dieną Klaipėdoje vyks pirmoji projekto atranka. Klaipėdos generolu šiemet tampa dainininkas ir laidų vedėjas Edmundas Kučinskas.

„Pasaulyje tėra tik vienas uostas, kuriame randu džiaugsmą ir ramybę. Jis – Klaipėda! Čia mano dainos, svajonės, mano namai! Tikiu klaipėdiečiais ir esu pasiryžęs juos vesti į pergalę! – kreipiasi naujasis dainingų klaipėdiečių vedlys. – Į „Chorų karus“ noriu atnešti jauną, audringą, permainingą vėją!“

Atranka į Klaipėdos miesto ir krašto chorą vyks lapkričio 14 dieną, pirmadienį, nuo 18 val. Klaipėdos džiazo klube „Kurpiai“, Kurpių g. 1.

Vienas pagrindinių „Chorų karų“ projekto tikslų – akcentuoti lietuvybę, skatinti patriotinius jausmus − išlieka ir trečiajame sezone. Eteryje skambės gražiausios lietuviškos dainos, chorai kovos ne tik dėl žiūrovų simpatijų, o ir dėl piniginio prizo, kuris bus skirtas nugalėtojų miestui, apskričiai.

„Nuo praėjusių sezonų skirsimės tuo, kad čia gerai žinomos, mylimos dainos suskambės naujais muzikiniais stiliais, o generolai – garsūs šalies dainininkai – nustebins TV3 žiūrovus netikėtais amplua, − praneša „Chorų karų“ vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė. – Nekantriai laukiame pirmojo susitikimo su klaipėdiečiais – atrankoje kviečiame dalyvauti visus dainingus Klaipėdos krašto chorus. Pernai uostamiestis neturėjo choro, tad neabejojame, kad ši pertrauka į projektą atves ypač stiprių projektą jau išanalizavusių asmenybių su netikėtomis idėjomis ir spalvomis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius