-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV6 eteryje startuoja linksma laida „Jokių kliūčių!“!

Juokingai kvailas ir nutrūktgalviškai linksmas realybės šou „Jokių kliūčių!“ prasidės jau šį šeštadienį, sausio 10 dieną, 21.00 val. ir pakeis milijonus pasaulyje pritraukusį muzikinį realybės šou „Amerikos dievaitis“.
Jokių kliūčių
Jokių kliūčių / TV6 nuotr.
Temos: 1 TV6

Ar prisimenate Takeši pilį, jos didvyrius ir ne ką mažiau entuziazmu trykštančias narsias moteris? Naujame amerikiečių realybės šou „Jokių kliūčių!“ dar labiau pribloškiančiose ir neįtikėtinose užduotyse varžysis visai galvas pametę dalyviai.

Trenksmai, netikėtumo klyksmai ir purvo purslai laukia 24 narsuolių, pasiryžusių stoti į žūtbūtinę kovą. Nugalėtojas išeis ne tik aukštai iškėlęs galvą, bet ir nešinas 50 000 dolerių suma.

Visi žaidimo dalyviai bus nusiteikę itin azartiškai ir stengsis įveikti visas netikėtas kliūtis pasitaikiusias jų linksmame kelyje. Ar dalyviams bus taip pat linksma kaip žiūrovams, šeštadienį vakarojantiems su TV6 televizija, neaišku, bet beprotiškas šou ir dar beprotiškesnės užduotys privers nusišypsoti ne vieną rūstų veidą.

„Jokių kliūčių!“ kviečia linksmai pasijuokti iš dalyvių patirtų nesėkmių – klampojimo purvu, pasipriešinimo sienai į kurią integruotos bokso pirštinės, šokinėjimo pilvu ant milžiniškų minkštųjų rutulių ar kitokių šlapių atrakcijų.

Skausmingai juokingos užduotys, narsūs, greiti ir viskam pasiryžę dalyviai laidoje „Jokių kliūčių!“ – šį šeštadienį, sausio 10 dieną, 21.00 val. tik per TV6!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius