-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV6 vykdoma „ūsų“ akcija pritraukia vis daugiau medicinos centrų

Sausio mėnesį TV6 kviečia solidarizuotis ir paremti socialinę akciją, skirtą kovai su prostatos vėžiu. Pritariantys šiam socialiniam projektui kviečiami visą šį mėnesį pasipuošti į madą sugrįžtančiu išskirtinai vyrišku atributu – ūsais.
TV6
TV6 / TV6 nuotr.
Temos: 1 TV6

Ne taip kaip moterų ligos, vyriškos bėdos visuomenėje nėra taip plačiai aptariamos. TV6, inicijuodama šį socialinį projektą, ragina vyrus nesigėdinti ir sulaukus brandaus amžiaus prostatos vėžio diagnostinį tyrimą atlikti akcijos partnerių įstaigose.

Nemokamą arba su nuolaida prostatos specifinio antigeno (PSA) tyrimą pirmieji sutiko atlikti TV6 akcijos draugai – Vilniaus širdies chirurgijos centras UAB „Kardiolita“, Vilniuje įsikūrusios „ALFA CLINIC“, „Antiaging“ ir „Medicina practica“ klinikos ir Šiaulių diagnostikos laboratorija.

„Kuo labiau mūsų visuomenė suvoks profilaktinių tyrimų svarbą, tuo daugiau galėsime išsaugoti gyvybių, kurias nutraukia per vėlai pastebėtos sunkios ligos. Būtina paskatinti vyrus laiku pasirūpinti savo sveikata. Tikime, kad suvieniję jėgas pagaliau įtikinsime Lietuvos vyrus drąsiai kalbėti apie prostatos vėžio problemą ir pasistengti laiku užkirsti kelią šiai klastingai ligai“, – ragina vyrus pasitikrinti „Medicina practica“ labaratorijos direktorius Svajūnas Barakauskas.

Daugiau informacijos apie pasitikrinti kviečiančius medicinos centrus, įsikūrusius įvairiuose Lietuvos kampeliuose, rasite internete adresu www.6tv.lt/usai ir trumpuoju telefonu 118.

Kartu su TV6 televizija akcijai pritaria ir idėją remia Lietuvos sergančiųjų prostatos vėžiu draugija ir Lietuvos urologų draugija.

Sausio mėnesį kartu su TV6 auginkime ūsus ir susirūpinkime savo sveikata!


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius