-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Radzevičius išpildė seną savo svajonę: didžiausias rūpestis – kaip į tai reaguos žmona

Vis labiau savo ūkį plečiantis Vytaras Radzevičius įsitikinęs – nėra tokio miestiečio, kuris negalėtų būti ūkininku. Juk darbai kaime veja vienas kitą, ir neretai pati sodyba padiktuoja, ką čia dar nuveikus. Ir nors veiklos čia tikrai netrūksta, laidos „Vytaro ferma“ vedėjas nepraleido progos žiūrovų nudžiuginti tiek naujais savo eksperimentais, tiek dar didesnį džiugesį keliančiais pirkiniais.
Vytaras Radzevičius
Vytaras Radzevičius / TV3 nuotr.

Praėjusioje laidoje užsiminęs, kad pabaigos darbams sodyboje nėra, šįkart V.Radzevičius šiuos savo žodžius patvirtino. Mat vos užbaigė reikalus su daržu, Vytaras ėmėsi savo svajonės statyti ūkinį pastatą.

„Gyvenimas sukasi ratu – namas buvo, dabar jau nebėra. O jau netrukus čia prasidės ir statybos. Greičiau ateitų tas laikas, nes statybų labai nemėgstu…“ – pripažino jis.

TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius
TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius

Tačiau metas kasti duobes ir lieti pastatui pamatus neišvengiamai artėja! Tai – ypatingo tikslumo, sumanumo, jėgos, geros komandos ir tinkamo grunto reikalaujantis darbas. Tačiau Dzūkijos smėlis tam tikrai nėra pats idealiausias variantas… Vytarui teko ieškoti sprendimų, kaip kuo greičiau atlikti darbą, jog visos pastangos nenueitų perniek.

O besiruošiant statyti ūkinį pastatą, tapo aišku – teko nugriauti Vytaro vištidę… Tačiau, kur, kad ir laikinai, perkelti visas vištas?

„Sodyboje apie daug dalykų turi galvoti vienu metu ir negali užleisti nė vieno lango. Kaip ir žaidžiant futbolą ar krepšinį – negali žaisti kairiąja puse ir palikti dešinės pusės be gynybos. Čia – lygiai tas pats. Tu turi matyti visą aikštelę, arba kitaip – visą sodybą“, – aiškino V.Radzevičius, o žiūrovai išvydo jo sprendimą.

TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius
TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius

Taip pat Vytaras laidoje patvirtino ir seną lietuvių ūkininkų posakį, kuris ragina nieko neišmesti – „viskas prie ūkio“. Taip ir Vytaras kadaise neišmetė satelitinių lėkščių, kurias dabar naudoja pagal visai kitokią paskirtį. Vieną – kaip laužavietę, o kitą – kulinarijai.

TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius
TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius

Žiūrovai išvydo ir dar vieną Vytaro kulinarinį eksperimentą, kurio metu jis kepė kiaušinius į pagalbą pasitelkęs būtent vieną iš tokių lėkščių. Eksperimentas nustebino ir patį Vytarą!

Tačiau įdomiausia dar tik laukia – Vytaras nusprendė dar labiau papildyti ir taip sparčiai pilnėjantį savo ūkį! Šįkart jo taikinyje atsidurs… du Nubijos ožiukai.

„Neslėpsiu, kad apie ožiukus galvoju jau seniai. O čia – du, ir tik po 25 eurus! Kadangi sodyboje turiu tokių vietų, kurios yra sunkiai prieinamos, jie man bus kaip žoliapjovė – ožiukai galės ten viską nuvalgyti. Skaičiau, kad net Niujorke ar kituose tokiuose didesniuose miestuose ožkos naudojamos nušienauti sunkiai prieinamas vietas“, – apie savo sprendimą pasakojo jis.

Šiaip ne taip radęs moterį, kuri ožiukus parduoda, Vytaras neslėpė džiaugsmo. Neabejotina, kad anūkams ožiukai tikrai patiks. O štai kaip į juos reaguos žmona Laisvė – dar neaišku…

TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius
TV3 nuotr./Vytaras Radzevičius

„Vyrai mane supras – kartais geriau padaryti ir tik po to pasakyti. Turiu galvoje savo žmoną Laisvę, kuri apie tai dar nieko nežino. Jį grįš, o tada tai bus… Juo labiau, kad ji negali pernešti visko, kas susiję su avimis ir ožkomis – nevalgo jų sūrių, jai nepatinka net jų kvapas“, – pasakojo Vytaras.

„Vytaro ferma“ – sekmadieniais, 17.20 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius