Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Šeškus prabilo apie savo draugystę su V.Čeponiu: „Naujas duetas – Šeškus ir Čepas“

„Kad Vaidas Čeponis dalyvauja „Kaukėse“, visai nenustebau. Jeigu galėjau aš, tai Čepas gali tikrai viską. Be to, kai pamačiau tą taksi plafoną, kažkaip pagalvojau apie jį. Mes esam pažįstami jau tiek metų, kad net nebesuskaičiuoju. Ką galiu pasakyti? Manau, kad krepšinio pasaulyje gali atsirasti naujas duetas – Šeškus ir Čepas! O kodėl ne?“ – įspūdžiais dalinasi garsus treneris, Dalios Belickaitės uošvis Virginijus Šeškus.
Vaidas Čeponis ir Virginijus Šeškus
Vaidas Čeponis ir Virginijus Šeškus / Svetlanos Bolnienės nuotr.

Ne paslaptis, kad ir pats vyras išbandė save dainininko amplua besislėpdamas po Raudonviršio kauke LNK projekte „Kaukės“. Tiesa, po tokio pasirodymo jis net gavo grybo pravardę. Vis dėlto, kaip pats Virginijus sako, ilgai tas šleifas nesitęsė ir pravardė tiesiog pasimiršo: „Nu, žinot, pamatė, kad esu ne grybas ir dar moku dainuot, ir baigė vadinti!“

Nepaisant to, Virginijus jau tapo daugelio draugų švenčių pažiba su savo dainomis: „Buvome komentatoriaus Karolio Tiškevičiaus vestuvėse ir ką galvojat? Kai baigėsi visos dainos, aš atsistojau ir padainavau „Aš nupirksiu tau namą“. Oi, kaip visiems linksma buvo, kaip visi šoko. Taigi, Čepas irgi neišsisuks, turės mums padainuoti!“ – juokiasi krepšinio treneris.

Svetlanos Bolnienės nuotr./Projekto „Kaukės“ akimirka
Svetlanos Bolnienės nuotr./Projekto „Kaukės“ akimirka

Paklausus, kaip apibūdintų aštrialiežuvį komentatorių, Virginijus šypsosi, kad tai žmogus, ant kurio niekada negali pykti: „Jis gali būti labai tiesmukiškas, pasakyti ką galvoja, gali ir nusileisti. Labai neproblematiškas žmogelis ir su bet kuo gali sutarti. Žinot, būna tie žurnalistai prirašo visko ir paskui pikta. Tai yra buvę taip ir su Čepu. Prieinu kažkada ir sakau – nu ką tu ten per nesąmones kalbi? O jis po minutės ateina ir sako – Virgi, supranti, tu esi iš tų, kuris nesupyksta, tai ir galima daugiau apie tave pasakyti! Ir ką po tokių žodžių jam sakysi? Viskas, nebegali pykt ir draugystė tęsiasi.“

Nuotaikingų istorijų ir smagių nuotykių per ilgus draugystės metus niekada netrūko. O apie tai, kad Vaidas mėgsta pasilinksminti ir yra kompanijos siela, jau sklando legendos: „Pamenu buvome viename gimtadienyje ir Čepas sako – noriu sušokti šokį! Na ir pradėjo rinktis su kuo šoks. Staiga, prieina prie manęs – pasirodo su manim jis norėjo šokti. Tai šokom, tik viena bėda – nesusitarėm kas vedantysis bus, bet gerai visai pavyko. Tik jo kolega Karolis Tiškevičius nufilmavo viską ir patalpino į socialinius tinklus, tai buvo tokio pykčio. Bet paskui nusiraminom ir pagalvojom, kad nu kas čia tokio? Padurniavom, ir viskas!“ – prisiminimais dalinasi Virginijus Šeškus.

Kad Vaidas Čeponis slėpėsi po Papūgos kauke, nenustebo ir jo kolega Karolis Tiškevičius: „Nėra pasaulyje tokios nesąmonės, kuriai nepasirašytų Čepas!“– be užuolankų rėžia jis.

Maža to, Karolis prisipažįsta, kad yra girdėjęs kaip dainuoja Vaidas. Vis dėlto į detales nenori leistis: „Na aš jo dainavimo labai dainavimu nepavadinčiau, o daugiau pasakoti negaliu. Lai mūsų linksmi nuotykiai lieka mums!”

Svetlanos Bolnienės nuotr./Projekto „Kaukės“ akimirka
Svetlanos Bolnienės nuotr./Projekto „Kaukės“ akimirka

Anot gero Vaido bičiulio, jų draugystė tokia tvirta, kad kartu švenčia ir gimtadienius, ir vestuves, ir greičiausiai eis į vienas kito laidotuves: „Suprantate, Vaidas yra amžinai geros nuotaikos bičas. Jis visada stengiasi, kad kitas jaustųsi geriau, net jeigu tai yra jo paties pasišaipymo iš savęs sąskaita.

Jis visada kitą žmogų pakels aukščiau, net jeigu save reikės dėl to numenkinti. Jis yra kilniaširdis pūkuotas Kalėdų senelis.“

Karolis Tiškevičius pasakoja, kad per kiekvieną vakarėlį jų kompanija turi nerašytą taisyklę, kuomet subėga dešimt kūdžiausių vaikinų ir kiloja Čeponį į orą. Kodėl taip daro? Atsakymo nėra. Dėl smagumo. Smagių ritualų neturinčių paaiškinimų turi ir pats Vaidas: „Per transliacijas jeigu pas Vaidą atrieda kamuolys, jis visada ant jo pasirašo ir tik tada atiduoda į aikštelę žaidėjams. Dar jis visada ir visur su savimi turi maisto. Todėl per minutines pertaukėles mes visi draugiškai pagriaužiam jo karbonadų”, – su šypsena veide pasakoja Vaido kolega Karolis.

Jau kitą sekmadienį jūsų laukia dar daugiau smagių staigmenų ir, svarbiausia, ar sugebėsite atsakyti į vieną vienintelį klausimą – kas slepiasi po kauke? Nepraleiskite, šou „Kaukės”, jau sekmadienį, 19.30 val., tik per LNK.

Vaido Čeponio pasirodymas nusiėmus kaukę:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius