-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Siegel išvyka į Italiją – pakerėjęs miestelis Rivjeroje ir įgyvendinta svajonė: „Nebūčiau patikėjusi“

Nuomonės formuotoja, verslininkė Viktorija Siegel leidosi į išvyką, kurioje suderino ir darbą, ir laisvalaikį. Italijoje viešėjusi moteris džiaugėsi savo pasiekimais, apie kuriuos anksčiau net nebūtų pasvajojusi – jai pavyko įgyvendinti seną svajonę.
Viktorija Siegel Italijoje
Viktorija Siegel Italijoje / Asmeninio archyvo nuotr.

Viktorija Siegel apsilankė Bolonijoje surengtoje grožio parodoje, kurioje užmezgė pažintis su įvairių prekių ženklų atstovais ir ieškojo naujų prekių savo internetinei parduotuvei. Ji išsidavė, kad dar prieš keletą metų nebūtų pagalvojusi, kad tokia patirtis bus įmanoma – juk čia verslininkė pristatė savo kurtus kvepalus „Once Etheria by Viktorija Siegel“. Kelionės įspūdžiais ji sutiko pasidalinti ir su Žmonės.lt skaitytojais.

„Šis kartas yra trečias, kai lankausi Bolonijos parodoje ir jeigu kas būtų pasakęs, kad čia po kelių metų visuose televizoriuose bus mano kurti kvepalai – nebūčiau patikėjusi. Žiauriai faina“, – džiaugėsi V.Siegel.

Smalsuolių klausimams užbėgant už akių Viktorija savo socialinių tinklų paskyroje sakė, kad jokios paslapties tame nėra – sunkus darbas duoda rezultatus.

„Jokios paslapties nėra, sunkus darbas duoda savo rezultatus. Mano darbo rezultatai mane labai motyvuoja ir toliau judėti įjungus greičiausią pavarą“, – pasakojo V.Siegel.

Po trijų intensyvių darbo dienų parodoje, nuomonės formuotoja aplankė vieną iš gražiausių laikomų Italijos vietų – Portofino pakrantę. Čia ji apsistojo „Excelsior palace hotel“ viešbutyje, pro kurio langus atsiveria vaizdai lyg iš katalogo.

„Man tokia graži Italija. Maistas šviežias, nepaprastai skanus. Kultūra, žmonės besišypsantys, linksmi, pozityvūs. Man trūksta grožio kaip gražu Portofino ir visoje šitoje Italijos pusėje. Pasakiški vaizdai“, – viešnagės metu pagyrų Italijai negailėjo V.Siegel.

Tiesa, nors Italijoje saulėta ir gražu, Viktorija išdavė, kad oras dar nelepina. Praleidus daugiau laiko kieme reikia išsitraukti šiltesnę striukę.

„Nereali diena, bet šiek tiek sušalta. Tikrai nėra taip šilta, kaip atrodo iš viešbučio balkono. Šiek tiek pabuvus kieme reikia ir sriukytės“, – po pasivaikščiojimo po Portofino sekėjams sakė Viktorija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius