-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Siegel prabangaus „Bentley“ numerį skyrė dukrai Nicole: „Ji mano įkvėpėja ir motyvatorė“

Verslininkė ir nuomonės formuotoja Viktorija Siegel džiaugiasi nauju pirkiniu. Praėjusio gimtadienio proga žinoma moteris sau pasidovanojo visureigį „Bentley“, kuris tik visai neseniai pasiekė jos namus. Automobilio numerius V.Siegel dedikavo dukrai Nicole.
Viktorija Siegel su dukra Nicole
Viktorija Siegel su dukra Nicole / Asmeninio archyvo nuotr.

Socialiniame tinkle „Instagram“ garsi nuomonės formuotoja pasidalijo fotografija, kurioje ji pozuoja prie naujo savo automobilio kartu su dukra Nicole. Fotografijoje matyti, kad „Bentley“ markės visureigio numeriai „N1CI“.

V.Siegel prie nuotraukos pasidalijo ir jautriu įrašu apie tai, kaip dukros gimimas įkvėpė ją kurti verslą ir gyvenime siekti daugiau.

Įrašu verslininkė sutiko pasidalinti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„Nei mokyklos, nei studijavimo laikais neįsivaizdavau savęs vystančios verslą, kuriančios darbo vietas ir nešančios tokios atsakomybės, kokią nešu dabar.

Tačiau viskas pasikeitė akimirksniu, kai pirmą dieną susitikome – aš ir mano dukra Nicolė. Ji tapo mano įkvėpėja ir motyvatorė. Supratau, kad padarysiu viską, net ko niekada neplanavau, kad tik mano vaikai gyventų geriausią gyvenimą, kokį tik galiu suteikti.

Nicolė buvo ir yra mano pamatas, nuo ko viską gyvenime pradėjau, dėl ko keičiausi ir augau kartu su ja.

Galiu drąsiai teigti, kad visos tos begalės gražių Jūsų žinučių, kurias parašote dėl mano parduotuvės ar produktų yra ir Nicolės nuopelnas. Ji tai, kas mane skatina bandyti, daryti, dirbti.

Tikiu, kad kiekvienas stengiatės siekti savo tikslų ir taip pat sunkiai dirbate. Tikiu ir žinau, kad būna ir lengvų, ir labai sunkių momentų. Bet jei kartais pasidaro baisu – prisiminkite, dėl ko visa tai pradėjote.

Aš – dėl savo dukters, dėl savo NICI“, – rašė V.Siegel.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius