Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Siegel-Suodaitė atsakė į klausimą dėl lieknos figūros: prabilo ir apie replikas

Meksikoje šiuo metu su šeima atostogaujanti nuomonės formuotoja ir verslininkė Viktorija Siegel-Suodaitė nutarė atsakyti į smalsių sekėjus klausimą apie savo liekną figūrą – įvardijo dvi taisykles, kurių laikosi, kad ją išsaugotų. Viktorija taip pat neslėpė sulaukianti užgaulių komentarų, esą ji yra per liekna, ir atskleidė, ką apie juos mano.
Viktorija Siegel-Suodaitė
Viktorija Siegel-Suodaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Šia tema Viktorija Siegel-Suodaitė pasisakė savo instagramo paskyroje. Mintimis ji sutiko pasidalyti ir su portalo 15min skaitytojais.

„Dažnas klausimas iš Jūsų, užduodamas man: „Viktorija, kaip išlaikyti tokią figūrą?“. Galiu tai pavadinti gera genetika. Aš iš esmės esu genetiškai kūda. Niekada neturėjau labai didelio antsvorio, tačiau galiu Jums nuoširdžiai pasakyti, jog nesilaikau jokių specialių dietų, ko gero, net valios tam neužtektų, nes pavalgyti daug ir skaniai tikrai esu mėgėja!

Vienintelis dalykas, ko nevalgau ir apskritai nelabai mėgstu – tai saldumynai. Dėl manęs jų gali ir nebūti, aš vietoj deserto restorane mielai užsisakysiu pakartotinai kokį tuno tartarą ar salotas.

Ir dar! Aš praktiškai nevartoju alkoholio, jokių kokteiliukų, šampaniukų, daugiausia per mėnesį viena taurė šampano arba koks kokteilis. Nebegerti ir atsisakyti alkoholio nusprendžiau būdama 21 metų. Atsisakius alkoholio, pastebėjau, kaip mano svoris iš lėto pradėjo kristi, o daugiausiai kilogramų aš numečiau po Nicolytės gimimo, kaip bebūtų nekeista! Vaiko gimdymas teigiamai paveikė mano figūrą.

Aš prisimenu, kad buvo momentų gyvenime, kai buvau šiek tiek apkūnesnė, 10-12 kg daugiau esu turėjus nei dabar, svėriau būdama 18-20-ies metų apie 62-63 kg, dabar mano svoris svyruoja tarp 50-53 kg, kuo aš labai džiaugiuosi!

Nors prisimenu ir tada, kai svėriau kiek daugiau, irgi jaučiausi kuo puikiausiai ir dėl to nekompleksuodavau! Nes jau tada mane mamytė buvo išmokiusi mylėti save ir priimti save tokią, kokia esi!

Nors aš dažnai girdžiu savo adresu tokias replikas kaip: „Tu per kūda“, „Ar tu nesergi?“, „Visai išdžiūvai, negražu jau“, „Tau reikia daug valgyti“, „Esi lenta ir panašiai, ir, atrodo, tokie išsireiškimai galėtų labai užgauti, tačiau yra visiškai atvirkščiai. Tokie komentarai manęs visiškai nežeidžia, anaiptol – sukelia juoką ir šypseną veide. Nepabijosiu pasakyti, jog jau gan senokai išmokau pamilti save, kad man mano kūno formos yra labai gražios ir viskuo esu patenkinta!

Išmokite pamilti save, nes mylėti save nėra tuštybė, nes pamilti save reiškia BŪTI LAIMINGAI. Meilė sau nėra vien kažkokie tušti žodžiai, nes meilė sau yra būsena, kurią reikia išmokti jausti. Ir tai yra nuostabi būsena, kuria linkiu patirti kiekvienai iš Jūsų!! Išmokti priimti save tokią, kokia esate, nes mes kiekviena esame ypatinga!“, – instagrame rašė V.Siegel-Suodaitė.

Pasirodžius šiam įrašui, sekėjai puolė girti Viktoriją, dėkojo ir už išsakytas mintis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius