Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaivos Budraitytės ir Gaudento Naujoko horoskopas 2013 metams

Atėjus 2013-iesiems, juodosios vandens gyvatės metams, astrologai Vaiva Budraitytė ir Gaudentas Naujokas Žmonės.lt skaitytojams paruošė kitų metų horoskopą, kuris leis akies krašteliu pamatyti, kaip gi mums seksis kitais metais.
Gaudentas Naujokas ir Vaiva Budraitytė
Gaudentas Naujokas ir Vaiva Budraitytė / Žmonės.lt montažas, BFL nuotr.
Temos: 1 Horoskopai

Avinas

Avinas
Avinas

Jausmai. Pavasarį jausmai įgaus naujus atspalvius – ta pati gėlė bus daug kvapnesnė nei įprastai. Nesuklyskite, šis išties aistringas laikas ilgai nesitęs, vasarą vėl bus kaip buvę. Ypač gaivus kūrybingiems.
Darbas. Jau sausyje galima pradėti veikti kiek daugiau nei įprasta – tai atsipirks su kaupu pavasario viduryje. Nuo liepos pastangų įdėsite daugiau, o rezultatą turėsite menkesnį.
Pinigai. Didesnių šansų didesniems uždarbiams turėsite visus metus, tačiau planetų įtaka stipriausia pavasarį – tuomet jūs būsite tas vienintelis ir nepakartojamas. Pareikalaukite ir norėkite daugiau.
Sveikata. Energijos turėsite daugiau, tačiau neharmoninga energija labai pakenks, tad nepasiduokite blogoms nuotaikoms bei emocijos. Jos ypač kenks antrame pusmetyje.

Jautis

Jautis
Jautis

Jausmai. Deja, jausmai sunkiai skinsis kelią išraiškai. Emocijų bus daug ir jos bus įvairialypės, tačiau gilumos neužkabins. Atsitiktiniai santykiai situacijos daug nepakeis, o sumaištį tikrai įneš.
Darbas. Trukdymai ir pagalbos eis kartu – mokėkite atskirti grūdus nuo pelų. Jei neturite konkrečių tikslų, tiesiog pasirinkite įprastą rutininę veiklą. Antraip pasiruoškite nugalėti visus be gailesčio, kurie pasitaikys jūsų kelyje.
Pinigai. Šiuos metus geriau laikyti kaip veiklos metus, iš kurios ir gautumėte padorias įplaukas, tačiau jei vaikysitės tik pinigų, jie ganai greitai nuo jūsų pasislėps. Būkite veiklus.
Sveikata. Dvejus metus iš eilės privalėsite skirti laiko sveikatai daugiau nei įprasta. Ypač atkreipkite dėmesį į nebūtiną perteklių – organizmas šalins viską, ko jame bus per daug – mažiau valgykite, kartkarčiais pabadaukite, venkite alkoholio.

Dvyniai

Dvyniai
Dvyniai

Jausmai. Pirmoje metų pusėje stebėsite, kaip sėkmingai susiklosto dvasinio pakilumo situacijos, kai jums tas reikalinga, o antroje pusėje visa tai ir taip eis kaip per sviestą. Apsispręskite, ko jūs norite.
Darbas. Jums nusimato pakankamai ilgas produktyvus periodas ir šie metai tik pradžių pradžia. Vasario–kovo mėnesiais tik nepadarykite kvailų sprendimų ir visi metai bus produktyvūs.
Pinigai. Jūs uždirbsite vis daugiau. Kuo anksčiau tai įsisąmoninsite, tuo jums bus geriau. Paskutinius tris mėnesius galite būti kiek atsargesnis, mat drąsa turi būti pamatuota.
Sveikata. Jūsų geram sveikatos būklei niekas negali sutrukdyti, tačiau pasisaugoti verta ypač vasario–kovo bei spalio–lapkričio mėnesiais. Tai susiję su ekstremalumu – atidžiau vairuokite ir panašiai.

Vėžys

Vėžys
Vėžys

Jausmai. Šiais metais jumyse labiau pasireikš vidinis sąstingis, todėl mažiau dėmesio kreipkite į smulkmenas. Antroje metų pusėje bus lengviau, tačiau tai daugiausiai pajus nusiteikusieji plėsti pažinimo ribas.
Darbas. Nėra reikalo nervintis – dirbant stabiliai jūs įveiksite ateinančius sunkumus lengvai. Jų bus nemažai, o sunkiausieji atsiras pirmoje pavasario pusėje.
Pinigai. Lengviau uždirbami pinigai bus tik nuo birželio mėnesio, kai matysite akivaizdžius savo veiklos rezultatus. Tuomet pamatuotai galima plėsti veiklos apimtis, tačiau tik įvertinant savo finansinius pajėgumus.
Sveikata. Šiais metai reikia atidžiai stebėti savo sveikatos lygį – pastebėjus bet kurį sutrikimą reikia iškart jį šalinti. Pasireiškus nuovargiui skirkite daugiau dėmesio poilsiui ar meditacijai. Sutrikus sveikatai, atlygis žymiai mažės.

Liūtas

Liūtas
Liūtas

Jausmai. Su pavasariu įsileisite į save ir naujų išgyvenimų. Tai nesitęs ilgai, tad pasidžiaukite gyvenimu iškart. Vėlesnis laikotarpis nebeatneš tiek jausminio pakilumo, nors naujovių šleifas ir tęsis.
Darbas. Gana sudėtinga metų pradžia – per pirmus du metų mėnesius galite įsigyti tiek priešų, jog jie keršys jums visus metus. Susilaikykite nuo neadekvačių veiksmų, vėliau bus lengviau.
Pinigai. Atrodys, jog pinigai jau jūsų rankose, tačiau jie slys iš jų paskutinę akimirką. Būkite nuoseklus, elkitės profesionaliai – sumaištis tik suaktyvins klaidos tikimybę.
Sveikata. Patartina visus metus judėti daugiau nei įprasta, tačiau venkite bet kurio pertekliaus – persivalgymo, persiilsėjimo ar išvargimo. Būkite nuoseklus ir sveikatos stovis tik gerės.

Mergelė

Mergelė
Mergelė

Jausmai. Pirmąją metų pusę stenkitės neįsivelti į santykių aiškinimąsi – tokiu būdu išvengsite santykių krizės. Nuo liepos lengvai išspręsite susikaupusias problemas, atsiras aistra gyventi.
Darbas. Vasario-balandžio mėnesiais verta atidėti bet kuriuos naujus pradėjimus, sprendimų priėmimą ir panašiai. Antraip pasmerksite save nesėkmei, bėdas tarsi traukte trauksite savęs link.
Pinigai. Nėra prasmės nuo pirmųjų metų dienų skubėti uždirbti – veikiau ramiai užbaiginėkite pradėtus darbus, projektus. Labiau galėsite pasistengti antroje metų pusėje – atsiveria plačios galimybės.
Sveikata. Galite turėti rimtų virškinimo sutrikimų. Negana to, gali aptemti ir suvokimas, tad darbo į namus nesineškite, eikite miegoti anksčiau. Vasarį-kovą pasisaugokite prie vairo.

Svarstyklės

Svarstyklės
Svarstyklės

Jausmai. Iki vasaros egzistuoja daugiau galimybių jaustis geriau, tačiau tai tik galimybės. O nuo liepos ir tų galimybių nebeliks – mokėkite pasidžiaugti mažmožiais, antraip gyvenimas bus nemielas.
Darbas. Reikalingos jūsų asmeninės pastangos, kurių turi būti tikrai daug. Tai ypač padės pirmajame pusmetyje, tačiau su antruoju bus vargo vakarienė. Geriau prisiverskite būti optimistu – tai tikrai bus naudinga.
Pinigai. Daugeliui šie metai bus netikę, tad iškart ribokite savo išlaidas. Matysite, jog pinigai išplaukia iš jūsų ir šioje kontrolėje. Birželio–liepos mėnesiais svarbių sprendimų priėmimą nukelkite vėlesniam laikui.
Sveikata. Stiprinkite savo imuninę bei kraujotakos sistemas iškart, nelaukiant galimų sveikatos sutrikimų. Antrajam pusmetyje gali sutrikti ir virškinimas, silpnai dirs kepenys – minimalizuokite mitybą.

Skorpionas

Skorpionas
Skorpionas

Jausmai. Jausmų išsiplėtojimą stabdys kylantis atsakomybės jausmas – daugiau linksite link apmąstymų, vertės ieškojimo. Tai verta padaryti – tokiu būdu padėsite pamatus keliems dešimtmečiams į priekį.
Darbas. Daugiau reikalausite ir iš savęs, ir iš kitų. Būsite tikras profesionalas, savo reikalų žinovas. Jūsų prestižas neišvengiamai augs. Pasirinkite prioritetus, sustyguokite tikslus – jūsų niekas nesulaikys.
Pinigai. Pajamos augs stabiliai, tačiau bus pakankamai sunku vienu ypu uždirbti daugiau. Tokia galybė bus, bet tik trumpą laiką – rugsėjį bei lapkritį. Balandžio–gegužės mėnesiais galimi nuostoliai.
Sveikata. Siūlome gyventi kiek galima asketiškiau – tai nesusiję su pragyvenimo lygiu. Tiesiog organizmas pasiruošęs šalinti nereikalingas medžiagas iš organizmo, todėl nereikia apsunkinti jo veiklos.

Šaulys   

Šaulys
Šaulys

Jausmai. Ieškantiems patikimų partnerių patarimas neskubėti – greičiausiai tai bus lengvesnio pobūdžio bendravimas, kurio pasekoje įvyks išsiskyrimas. Kiek geresnė padėtis susidarys antrame pusmetyje.
Darbas. Jau pirmomis metų dienomis turėsite pakankamai daug naujų pasiūlymų, kurie liesis ir vėliau kaip iš gausybės rago. Palaukite ir tikrai rasite ką nors sau tinkamo. Vasaris–kovas bei gegužis nepalankūs likimo posūkiams.
Pinigai. Greičiausiai pirmąją metų pusę bus sunku suvaldyti finansinius srautus, tačiau vėliau atsiras antras įkvėpimas – tai darysite itin žaismingai.
Sveikata. Jau pirmomis metų dienomis leiskite sau tinkamai pasiilsėti ir ypatingai nuraminti protą. Tik išsiilsėjusiam gamta pasiūlys daugiau. Taip pat galimi virškinimo sutrikimai.

Ožiaragis

Ožiaragis
Ožiaragis

Jausmai. Kuo toliau, tuo labiau kils vidinė sumaištis, emocijos bei jausmai veršis per kraštus – reikia juos nukreipti, valdyti. Pasirinkite tikslus, kur linksta jūsų širdis, ir emocijos jus kankins mažiau.
Darbas. Šioje srityje jūs galite kalnus nuversti – jums net nereikalinga sėkmė. Tačiau ilgainiui elgiantis beatodairiškai susikaups per didelis nepatenkintų žmonių būrys – teks žiūrėti ir jų interesus.
Pinigai. Iki vasaros galite pasistengti labiau – jūsų uždarbis bus lengvas bei didelis. Tačiau vėliau galimi klaidingi sprendimai, jūs veiksite naudodamiesi jėgos principais, bus daug „aukų“.
Sveikata. Kiek galima greičiau harmonizuokite kūno bei dvasios darną, antraip disharmonijai išsiplėtojus bus sunku išvengti atsakomųjų likimo smūgių. Primygtinai siūlome medituoti net kelis kartus per dieną.

Vandenis

Vandenis
Vandenis

Jausmai. Jausitės lyg prižiūrimi – norėsis kuo daugiau įvairovės, tačiau tikrovėje vyks rimti apribojimai. Susitaikykit su tuo – tai naudinga, mat tai neleis į santykius įnešti destruktyvumo.
Darbas. Šiuo laikotarpiu galite remtis daugiau sėkme nei patyrimu – patyrimas bus reikalingas tik tam, jog būtų kiek galima išvengti didesnių klaidų. Viską tikrinkite, kiek galima mažiau pasitikėkite kitais.
Pinigai. Didesni uždarbiai su didesnėmis priverstinėmis išlaidomis, todėl planuokite išlaidas jau metų pradžioje. Tai bus aktualu antrame pusmetyje, kai sėkmė dar bus nevisavertė.
Sveikata. Didesni sveikatos sutrikimai numatomi balandžio antroje pusėje bei gegužį. Pasisaugoti verta ir rugsėjo mėnesį, ypač nelaimės atžvilgiu – tą mėnesį pasistenkite nekeliauti.

Žuvys    

Žuvys
Žuvys

Jausmai. Pirmasis pusmetis tikrai bus rimtas, tačiau antrajame atsigausite – tikrai bus linksmas, nuotaikingas bei turiningas pusmetis. Galite paplanuoti keliones – tai bus lengvai įgyvendinama.
Darbas. Vasario-balandžio mėnesiais galite ieškotis geresnio darbo – tuomet darbdaviai jus vertins gerais specialistais. Nuo birželio galite organizuoti savo verslą – pasisekimą turėsite dar keleriems metams.
Pinigai. Uždarbio problema pradės nykti, pradėsite daugiau pasitenkinimo gauti iš veiklos, o tuomet pinigus jau pritrauksite ir taip.
Sveikata. Menkos virškinimo problemos dar gali kilti iki vasaros, tačiau vėliau mėgausitės gyvenimu, kuris bus mielas, šiltas ir nuostabesnis diena dienon vis labiau ir labiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius