Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vakarėlis aštuonkojo apsuptyje: garsūs svečiai ir visus nustebinusi aktorė Aurelija Tamulytė

„Joks didis dalykas pasaulyje neapsiėjo be aistros“, – tokiais filosofo Georgo Hegelio žodžiais svečius pasitiko vakaro šeimininkas Patrikas Pratusevičius. Susirinkusiųjų aplodismentų sulaukė ir aktorė Aurelija Tamulytė.
Atnaujinto tapų baro atidarymo svečiai
Atnaujinto tapų baro atidarymo svečiai / Erlendo Bartulio nuotr.

Pasveikinti Patriko, karantino metu nusprendusio nerti į jo širdžiai artimą sritį, o dabar atidariusio atnaujintą savo tapų barą „Pulpo“ (ispanų k. – aštuonkojis), atvyko dainininkė Asta Pilypaitė, dizainerė Julija Janus, olimpietė Eglė Balčiūnaitė, laidų ir renginių vedėjas Žygimantas Stakėnas su žmona Dovile, verslininkė Neringa Čebatorienė, fotomodelis Gabrielė Gutt, fotomenininkė Rūta Andrė, dailininkas Valerijus Šatunovas, aktorė Lina Bražinskaitė, dainininkė Urtė Šilagalytė, laidų vedėjas ir keliautojas Žygimantas Barysas, stilingieji svečiai Eugene Vigner ir Kim Bartholdy ir kiti.

Erlendo Bartulio nuotr./Atnaujinto tapų baro atidarymo svečiai
Erlendo Bartulio nuotr./Atnaujinto tapų baro atidarymo svečiai

Susirinkusiųjų aplodismentų sulaukė ir aktorė Aurelija Tamulytė, kūrusi efektingą bei jaukų ispaniško stiliaus baro interjerą. Anot jos, šios šalies kultūra yra neatsiejama nuo aistrų, glaudaus bendravimo, gausių vakarienių ir betarpiškos atmosferos, puikiai įsiliejančios į vakarietiško Vilniaus gyvenimą. Tam, kad sustiprinti emocijas, interjero autorė itin kruopščiai apgalvojo ne tik visų vizualiausių dekoro elementų dizainą ar sienas puošiančių nuotraukų temas, bet ir įvairias smulkmenas, sujungiančias visą baro pasaulį į jaukią atmosferą.

Erlendo Bartulio nuotr./Atnaujinto tapų baro atidarymo svečiai
Erlendo Bartulio nuotr./Atnaujinto tapų baro atidarymo svečiai

Apie tai, kad išieškotos detalės, esančios supančioje aplinkoje, skatina prisiminti dalykus, įkvepiančius pasitikėti savo vidiniu pasauliu, kalbėjo ir vakaro svečiai.

„Didžiausia mano aistra – kūryba. Kurti dizaino sprendimus. Bendradarbiauti su žmonėmis, juos suvesti, „užkurti“ bendruomenes. Dar labai mėgstu kulinarinius eksperimentus. Mano virtuvė – mano laboratorija“, – pasakojo Julija Janus.

„Stengiuosi viską daryti su aistra. Sportuoti, „sirgti“ už kitus sportuojančius, klausytis muzikos, ragauti maistą, dirbti. Kartais aistra tikrai užkaista, o būna, kad ir lengvai liepsnoja. Dabar mano aistra sportas – patinka jausti pokyčius, juos matyti. Motyvuojantis aistringai siekti tikslo. Kokio? Dar nežinau“, – šypsosi Ž.Stakėnas.

Erlendo Bartulio nuotr./Atnaujinto tapų baro atidarymo svečiai
Erlendo Bartulio nuotr./Atnaujinto tapų baro atidarymo svečiai

Bičiulius į pokalbį įtraukusiame vakare apsilankiusi dainininkė A.Pilipaitė užsiminė, kad jos aistra ne tik bendravimas, bet ir šokis.

„Dabar beveik pamiršta aistra – šokiai – padėjo man drąsiai ar net pakiliai atlaikyti ir sunkias akimirkas“, – patikina pašnekovė.

Skanų, lengvą maistą, bičiulių kompanijas, įdomius pokalbius savo aistromis įvardino daugelis vakaro svečių.

Tuo tarpu aktorė A.Tamulytė užsimena daugelį metų besidominti interjerais ir tai vadina sritimi, kuri ją įkvepia. Žinoma moteris paatviravo – tapų baras yra ne pirmoji vieta, kurios įkūrėjai pasikliovė jos meile estetikai bei subtilumui.

Kalbėdamas apie tai, kas jam svarbu, P.Pratusevičius neabejojo – restoranų pasaulis yra jo gyvenimas, užsidegimas, noras tobulėti ir kurti svečiams teigiamas emocijas.

Erlendo Bartulio nuotr./Atnaujinto tapų baro atidarymo svečiai
Erlendo Bartulio nuotr./Atnaujinto tapų baro atidarymo svečiai

„Būčiau gailėjęsis, jei nebūčiau pabandęs“, – apie sprendimą pradėti savarankišką veiklą, reikalaujančią atidos ir svetingumo, kalba P.Pratusevičius, nuo 19 metų gilinęsis į maitinimo verslą bei dirbęs aptarnavimo sferoje.

„Man tai – ir nauji potyriai, bendravimas, laikas su žmonėmis. Matyti svečių džiaugsmą – brangus dalykas. Žinoma, visada yra kur pasitempti ir ko mokytis. Tad, kiekvienas patarimas man yra galimybė“, – sako P.Pratusevičius.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius