Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Verslininkas Radvilas Bubelis susituokė su mylimąja Egle: paviešino JAV vykusių vestuvių kadrą

Verslininkas, dėstytojas Radvilas Bubelis spalio 7 dieną vedė savo išrinktąją, dar nuo vaikystės pažįstamą Eglę. Poros vestuvės įvyko Jungtinėse Amerikos Valstijose, Majamyje.
Radvilas Bubelis su mylimąja Egle
Radvilas Bubelis su mylimąja Egle / Asmeninio albumo nuotr.

Radvilas Bubelis savo ir mylimosios Eglės vestuvėmis pasidžiaugė socialiniuose tinkluose.

Čia žinomas vyras paviešino kadrą iš Majamyje įvykusios vestuvių šventės.

Pranešusi džiugią žinią, sutuoktinių pora sulaukė daugybės sveikinimų. Bičiuliai linkėjo laimingo vedybinio gyvenimo.

Žmonės.lt primena, kad trumpas sugrįžimas į tėvynę praėjusią vasarą Radvilui tapo lemtingu ir pakreipė jo gyvenimą kita vaga – čia jis netikėtai sutiko dabartinę sužadėtinę Eglę, kuri jam dovanojo meilę.

„Su Egle esame pažįstami kone visą gyvenimą. Nuo vaikystės buvome kaimynai, kartu lankėme darželį ir mokyklą, 12-oje klasėje draugavome. Praeitą vasarą, po maždaug 30 metų nesimatymo, visiškai atsitiktinai susitikome po vaikystės namų langais lankydami savo tėvus – Eglės tėvai gyvena pirmame daugiabučio aukšte, o mano mama – antrame. Nusprendėme kartu išgerti kavos ir aplankė jausmas, lyg niekada ir nebūtume išsiskyrę. Susitikę po tiek metų abu praktiškai iš karto supratome, kad esame skirti vienas kitam, arba pagal kinų filosofiją – yin ir yang. Pradėjome leisti laiką kartu“, – kiek anksčiau pasakojo R.Bubelis.

Pora susižadėjo 2023-iųjų pavasarį: „Kovo pradžioje trumpam grįžau į Lietuvą ir Vilniaus oro uosto laukimo salėje, vos tik ją pamatęs, priklaupiau ant kelio ir paprašiau rankos. Piršlybos oro uoste Eglei buvo visiška staigmena.“

Likimas porai nepašykštėjo ne tik dovanų, bet ir išbandymų: Eglei iškart po sužadėtuvių diagnozuotas vėžys.

„Tai nepakeitė mūsų noro būti kartu, bet sujaukė ateities planus – likimas lėmė, kad su sužadėtine bent metams užstrigome Lietuvoje. Grįžęs sustabdžiau informatikos profesūrą Majamyje. Dabar pagrindinis tikslas – palaikyti Eglę. Didžiąją dalį laiko skiriame kovai su liga, tikimės ją įveikti ir planuojame prie savo ankstesnių svajonių įgyvendinimo sugrįžti po metų“, – portalui Žmonės.lt pasakojo R.Bubelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius