Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Verslininkas Vytautas Martinaitis su žmona Kristina gandrų sulauks gegužės pabaigoje

Verslininkas Vytautas Martinaitis ir profesionalus modelis Kristina Servaitė praėjusių metų rudenį prisiekė amžiną meilę, o jau netrukus poros namuose atsiras ir naujas šeimos narys.
Vytautas Martinaitis su žmona Kristina
Vytautas Martinaitis su žmona Kristina / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.
Temos: 2 Gegužė Žmona

„Turėčiau gimdyti gegužės pabaigoje. Nežinome, kas gims, nusprendėme būti senamadiški ir tai sužinoti tik per gimdymą. Vardų taip pat nesame apgalvoję, net sąrašo kažkokio neturime“, – Žmonės.lt pasakojo Kristina, kuri kartu su vyru apsilankė grožio salono „Figaro“ renginyje.

Niekas nepaneigs, kad nėštumas puošia, nes žalia palaidine ir margu ilgu sijonu pasipuošusi moteris švytėjo ir traukte traukė aplinkinių dėmesį.

Kristina juokėsi, kad nėštumas nėra toks baisus dalykas, kaip gali kitiems pasirodyti, o ją nuolat padrąsina aplinkinių palaikymas. Daugiausiai patarimų būsimai mamytei žarsto verslininkė Renata Paleičikaitė-Polujanskienė.

„Renata neseniai susilaukė sūnaus ir aš esu jo krikštamote, taigi su ja nuolat pasikalbame. Ji vis man naudingų patarimų duoda apie motinystę“, – atviravo profesionalus modelis.

Žmonės.lt skaitytojams primena, kad ne vienerius metus draugavę V.Martinaitis ir K.Servaitė susituokė Palangoje praėjusių metų rugsėjį. V. Martinaitis anksčiau buvo vedęs televizijos laidų vedėją Agnę Jagelavičiūtę, su kuria santuoka truko vos dvejus metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius