Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vestuves už 1 mln. eurų atšokusi Sandra Skorupskaitė laukiasi trečios atžalos

Praėjusiais metais Italijoje susituokę verslininkai Sandra Skorupskaitė (32) ir jos mylimasis kroatas Dario Budimlicas (44) džiaugiasi artėjančiu šeimos pagausėjimu. Du vaikus auginanti pora laukiasi trečio.
Sandros Skorupskaitės vestuvių akimirka
Sandros Skorupskaitės vestuvių akimirka / Nakutis Photography nuotr.

Šią žinią antradienį pranešė žurnalas „Stilius“. Kaip rašoma leidinyje, Sandra Skorupskaitė laukiasi 16-a savaičių, o vaiko lyties dar nežino.

Ji teigė, kad šeimos pagausėjimo norėjo iškart po vestuvių, tačiau lemtingas buvo... gimtadienis kovo 2 dieną.

„Užtrukome šešis mėnesius. Vis galvojome, kas blogai, nes pirmieji vaikai į mūsų šeimą pasibeldė iškart. Tačiau vis kartojau, kad ateis laikas – bus ir vaikas. Ir neklydau. Per gimtadienį ir pastojau. Labai džiaugėmės. Sakiau vyrui, kad jau ir kitą gimtadienio dovaną man padovanojo“, – žurnalui „Stilius“ pasakojo moteris.

Į Dubajų iš Berlyno prieš metus persikraustę Sandra ir Dario jau augina dukrą Dariją ir sūnų Damianą.

15min primena, kad 2021-aisiais pora po 10-ies metų draugystės iškėlė milijono eurų vertės vestuvės, kurių planavimas truko beveik trejus metus. Šventė vyko viloje, kuri įprastai nuomojama Holivudo filmams, o prie jos tobulo įgyvendinimo dirbo dvi vestuvių planuotojos Gintarė Dapkutė Rodriguez ir Andrea Naar Alba, dizaineriai Mantas Petruškevičius, Robertas Kalinkinas ir kiti, iš viso net 96 žmonės.

Pirmąją vestuvių dieną vyko „Red Gala Dinner“ – raudonoji vakarienė. Šis vakaras buvo skirtas tam, kad žmonės susipažintų, išgertų kartu raudonojo vyno ar šampano ir pasiklausytų gyvos muzikos.

Visgi svarbiausia diena buvo antroji, kada viskas vyko „Baroque Couture“ estetika. Sandra neslepia, kad norėjo pasakos, sunkių apdarų, pilies, sodrių spalvų, daug krištolo šviestuvų.

Nakutis Photography nuotr./Sandros Skorupskaitės vestuvių akimirka
Nakutis Photography nuotr./Sandros Skorupskaitės vestuvių akimirka

Vestuves vainikavo baseino vakarėlis trečiąją dieną, čia dalyvavo tik pusė svečių – tų, kurie dar turėjo energijos išsišokti ir atsidžiaugti paskutinėmis šventės akimirkomis.

Tačiau bene įspūdingiausias išskirtinių vestuvių faktas yra tas, kad trečiosios dienos vakarėlis vyko italų aristokratų šeimos viloje, kuri niekada nebuvo nuomojama renginiams – tik Holivudo kino filmams.

Sandros vestuvinė suknelė buvo siuvama net keletą metų. Ji buvo rankomis išsiuvinėta mažai blizgančiais akmenėliais ir svėrė beveik 40 kilogramų. Nuotakos dukrytė dėvėjo to paties modelio suknelę, tik savo dydžio, svėrusią 10 kilogramų. Vyrai puošėsi rankomis siūtais „Dolce&Gabbana“ kostiumais, specialiai pagamintais tik jiems.

Būdama 14-os, S.Skorupskaitė su šeima paliko Lietuvą ir išvažiavo į Berlyną. Iš pradžių buvo sunku, tačiau vėliau ji svečioje šalyje prigijo ir ten sutiko savo gyvenimo meilę Dario.

Sandros ir Dario pažintis įvyko labai paprastai: jie susitiko ten, kur abu mėgsta lankytis, – klube. „Net nepastebėjome, kaip metai prabėgo“, – 15min yra pasakojusi moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius